malaga
Fanka BB :)
Moja mama była dzisiaj w szoku jak usłyszała pierdzioszki Toli. Nie wierzyła, że ona tak potrafi dawać czadu![]()
Piotruś też potrafi zrobić niezłą zadymę
A jaka ja wtedy szczęśliwa jestem :-) Bo się biedny nie męczy... :-(Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Moja mama była dzisiaj w szoku jak usłyszała pierdzioszki Toli. Nie wierzyła, że ona tak potrafi dawać czadu![]()
Piotruś też potrafi zrobić niezłą zadymę
A jaka ja wtedy szczęśliwa jestem :-) Bo się biedny nie męczy... :-(moja też niezłe bączki puszcza a takie głośne że aż w drugim pokoju słyszeBiedny :-(
nie sądziłam że z takiej małej pupy będzie aż tak głośno

- cały czas myśli że jest z małą coś nie tak. kiedy ma czkawe - mówi że za często, kiedy płacze - mówi że ją pewnie coś boli, kiedy jest głodna - mówi że za często i że trzeba będzie ją dokarmiać SZAŁU MOŻNA DOSTAĆ!!!!
Wkurza mnie tylko moja mama- cały czas myśli że jest z małą coś nie tak. kiedy ma czkawe - mówi że za często, kiedy płacze - mówi że ją pewnie coś boli, kiedy jest głodna - mówi że za często i że trzeba będzie ją dokarmiać SZAŁU MOŻNA DOSTAĆ!!!!
![]()

niezłe te nasze Skarbeczki
Laureńka dzisiaj sie tylko jakoś sie tak prężyła i chyba miała problem ze zrobieniem kupki, płakała, uspokajała sie tylko przy piersi...
Wkurza mnie tylko moja mama- cały czas myśli że jest z małą coś nie tak. kiedy ma czkawe - mówi że za często, kiedy płacze - mówi że ją pewnie coś boli, kiedy jest głodna - mówi że za często i że trzeba będzie ją dokarmiać SZAŁU MOŻNA DOSTAĆ!!!!
![]()
dziewczyny u mnie to samoJustine u mnie to samo...też mnie denerwuje moja mama, bo ciągle myśli, że coś nie tak jest.
Nasza maleńka urodziła się z wiotkością krtani, na którą nie ma rady oprócz tego, że potrzebny jest czas, aby jakieś chrząstki się w tej krtani się "umocnily" i maleńka tak specyficznie świszcze...My się już przyzwyczailiśmy, aczkolwiek wiadomo żal nam jej, ale moja mama to już przechodzi sama siebie.
A lekarze mówią nam tysiąc razy, że to nic poważnego i sami w ogóle sie tym nie przejmują. Twierdzą, że to bardzo normalne i wiele dzieci ma taka malutką dolegliwość, która najczęściej po kilku miesiącach do roku czasu sama ustępuje.
No ale moja mam wie lepiej twierdząc, że lekarze się nie znają i gadają głupoty, bo to nie ich dziecko i się nie przejmuja :sick:
Na szczęście nie widzimy się codziennie, bo bym zwariowala![]()
mieszkamy sami ale jak przyjedzie mama to doprowadza mnie do szału ciągle mówi że jest zimno a mała jest za cienko ubrana
teściowa ciągle mówi że Natalka jest głodna wystarczy by tylko wydała jakiś dzwięk a ona już mówi że dziecko głodne
chyba najlepiej bym ją cały czas trzymała przy cycku

My jeszcze jakis czas mieszkamy u mojej mamy, ale na szczeście nie gada takich głupot
może dlatego, że to drugi wnuczek;-)Teraz taki układ mi odpowiada bo czasami po powrocie z pracy pomaga mi przy dzieciach
wczoraj wody nie chciał pić i noc była nie zawesoła
spróbuję dzis na głodniaka
może uda mi się go przechytrzyć;-) :-)
bo po jedzeniu u nas to mała trzyma tylko smoczka a pić nie chce
tylko czasami jest tak że jak się wybudzi to jest tak głodna i płacze i wtedy ciężko jej podać wode no oczywiście jak mama da cycka to już jest ok

A mój robi prawie po każdym karmieniupediatra mi dzisiaj mówiła że dziecko na piersi może nawet przez 2 dni nierobic kupek![]()

pediatra mi dzisiaj mówiła że dziecko na piersi może nawet przez 2 dni nierobic kupek![]()

u nas tez po każdym karmieniu no chyba że zaczyna się prężenie i nie może zrobić ale kilka kup na dobe jestA mój robi prawie po każdym karmieniu![]()