reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Bycie rodzicem to codzienna przygoda pełna wyzwań, ale też pięknych chwil. Chcemy poznać właśnie te momenty, które sprawiają Ci największą radość! Napisz w kilku zdaniach , co najbardziej cieszy Cię w rodzicielstwie, a możesz wygrać atrakcyjne nagrody ufundowane przez Bella Baby Happy 💛<

reklama

MENU naszych marcowych pociech

mam skierowanie do dobrych lekarzy alergologow - pediatrów na ul Łojewskiej w przychodni bródnowskiej ale ciagle sie nie moge dodzwonic a pojechac nie mam jak.

reklama
Moje młode pisklę zjadło wczoraj po kąpieli 240ml mleka z kleikiem kukurydzianym :szok: Myślałam, że porzyga się po tym jak kot, ale gdzie tam!

I się tak teraz zastanawiam co ona z tym jedzeniem robi :dull: Bo jakoś bardzo mało to ona nie je, a jest jednym z najlżejszych dzieci marcowych :-p
Chyba ma dobrą przemianę materii, bo jak to inaczej wytłumaczyć? :-D:rofl2:

Cześć dziewczyny,

Ale poważne tematy poruszacie od rana:nerd:,
Teraz mam dylemat, Julia mnie trochę przestraszyła:szok:,

Jestem już przygotowana do podania zupki z glutenem, wczoraj wieczorem ugotowałam pierwszą porcję:tak:, bo wczesniej Piotruś jadł słoiczki gerbera, bo dawałam mu troszeczkę zupki na oswojenie się ze smakiem, no i zeby nauczył się jeść łyżeczką;-).
Dwóch lekarzy, z którymi mam kontakt tzn z przychodni i prywatnego polecało żywienie wg. nowego schematu:tak:.

Rób tak jak ty uważasz za najlepsze i oczywiście jeśli ufasz swoim pediatrze :tak:
Na razie zdania są ciągle podzielone, jednakże żadna z dróg zła nie jest, ani ta z wcześniejszym podaniem glutenu, ani ta z późniejszym.
My ostatecznie zdecydowaliśmy się na stary schemat w przypadku glutenu, bo tak też polecił nam pediatra :tak:
Jakkolwiek nie zrobisz i tak będzie dobrze :-)

Rób tak jak ty uważasz za najlepsze i oczywiście jeśli ufasz swoim pediatrze :tak:
Na razie zdania są ciągle podzielone, jednakże żadna z dróg zła nie jest, ani ta z wcześniejszym podaniem glutenu, ani ta z późniejszym.
My ostatecznie zdecydowaliśmy się na stary schemat w przypadku glutenu, bo tak też polecił nam pediatra :tak:
Jakkolwiek nie zrobisz i tak będzie dobrze :-)

my też będziemy szły starym schematem jesli chodzi o gluten. Ale mięsko to już małej dałam i tak wcinała, że szok. Teraz sama robię obiadki z indykiem.:-)

Jestem już przygotowana do podania zupki z glutenem, wczoraj wieczorem ugotowałam pierwszą porcję:tak:, Dwóch lekarzy, z którymi mam kontakt tzn z przychodni i prywatnego polecało żywienie wg. nowego schematu:tak:.
Ja też jestem przygotowana :tak: Moja pani doktor dziś mi powiedziała, że jak najbardziej jest za wprowadzaniem glutenu wcześniej i poleca nowy schemat żywienia :-)

Ewelina - a co dodajesz do zupki?? Bo ja mam mleczną kaszkę mannę Bobovity po 9 miesiącu..

reklama
Ja też jestem przygotowana :tak: Moja pani doktor dziś mi powiedziała, że jak najbardziej jest za wprowadzaniem glutenu wcześniej i poleca nowy schemat żywienia :-)

Ewelina - a co dodajesz do zupki?? Bo ja mam mleczną kaszkę mannę Bobovity po 9 miesiącu..

malaga to gotuj tę zupkę, bo zostało ci już tylko kilka dni żeby wprowadzić ten gluten ;-)

Do góry