reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

MENU naszych pociech - od mleka do "kotleta"

Martadelka, tak, daję cebulkę i pora :-)

Kati, no widzisz, jeden przegina w jedną, drugi w drugą stronę ;-) No ale moje dziecko jest po prostu leniwe... W sumie ma po kim :-p ;-)

reklama
U nas też od dawna jest i por i cebulka na tapecie... Weronika tak jak Mati lubi łapkami wcinać, szczegolnie upodobała sobie kalafior.

dziewczyny cieszę sie jak głupia, Emilka polubiła kolejną zupkę (brokułową):-) nie wszystkie zupki jej smakują, muszę popróbować różne i oczywiście nie zrażam się, ważne, żebyjm też wyczaiła, co lubi Emilka. Także jutro 1 danie: zupka brokułowa z żółtekim, 2 danie warzywa z indykiem:-) na wtorek planuję zrobić barszczyk:-)

Moja Julia to zasadniczo je już wszystko. Ostatnio Damian jadl parowki Berlinki i też się z nim zajadała. Przedwczoraj kupilam na bazarku truskawki krajowe (o ile to krajowe były). Zjadła chyba z 5 sztuk w domu sama i nic jej nie jest. Jogurciki też zjada różne, nie tylko danonki. :-)

eh u nas... raz do przodu pozniej tydzien marchewka bo sraczuszki zębowe albo roty i tak w kółko. :-(

ostatnio mlody zjada na sniadanie kanapki z masełkiem i szynką (udalo mi sie znalezc taki góralski sklep gdzie maja szynki bez solanek i malo konserwantow)

moja wczoraj próbowała arbuza:-) danonków nie daję (dałam raz), bo to cholerstwo mega słodkie fuuu, parówki i jogurty też je:-)

reklama
Do góry