reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

reklama
A krzymek dostał szceniaka (nie wiadomo skąd, chyba kundel bury)... tak, tak - tylko ten ktoś kto go przyniósł nie zapytał nas wcześniej o zdanie, ani nas ani teściów, u których mieszkamy...no i jest problem co z nim zrobić....bo tu już są 3 psy....ale coś czuję,że zostanie....mimo wielu punktów przeciw temu....

a poza tym ubranka i zabawki

My wróciliśmy po świętach z górą prezentów - dosłownie! Szymek dostał:
- fotelik ramatti
- samochód pchacz z chicco
- bardzo dużo książeczek różnej wielkości i grubości
- karty memo z samochodami
- dżinsowe ogrodniczki
- sweterek i koszulę
- worek klocków
- mięciutką podusię
- dużą ciężarówkę z klockami

Dziadkowie po prostu poszaleli! Fotki z prezentami wkleję niebawem :)

dyskutowałam jeszcze z rehabilitantką na temet tego pojazdu co Szymek Ivkowy dostał - ale kazała sie wstrzymaćjeszcze z 2 m-ce, bo nie wiadomo jak będą pracowałay Piotrkowe kolana i stopy

kaśka ......stolik super.....i jestem pewna ze sie sprawdzxi .....ja mam dwa rozne i patryk je uwielbia ............tylko jak masz mozliwosc to poszukaj tanszych :)

Reaktywacja dawno nieczynnego wątku :-)

Dziewczyny czy do Waszych Maluchów przychodzi w tym roku Mikołaj?

Do nas przychodzi :-) A w związku z tym od jakiegoś czasu takie rozmowy u nas słychać:

MAMA: Szymonku, a kto niedługo do Ciebie przyjdzie?
SZYMON: Miłołaj
M: A co Mikołaj przynosi?
SZ: Plezenty
M: Jaki Szymonek musi być żeby Mikołaj dał prezenty?
SZ: Nemo rzeczny (Szymon grzeczny)
M: Kogo Szymon musi słuchać żeby Mikołaj przyszedł?
SZ: Nemo lucha mama a tata (Szymon słucha mamy i taty)

Dziecko teoretycznie wyedukowane odnośnie Mikołaja, zobaczymy jaka będzie reakcja na żywo.

nawet nie widzialam o istnieniu tego wątku :sorry2:

w mikołajki mamy imprezke mamusiek z uk wiec paczuszka od mikołaja osobiscie dana mysle ze wystarczy a pod choinke mam kilka pomysłów ale spedzamy świeta w polsce jak kupie cos fajnego ciezko bedzie potem zabrac do londynu tak wiec sama nie wiem

reklama
U nas dziś był mały wstęp do prezentów świątecznych - Szymonek dostał mebelki: stoliczek i dwa krzesełka, kupione w IKEA, zestaw Svala. Dziecko zachwycone :-)

Fotki mebelków z użytkownikiem możecie zobaczyć na blogu.

Do góry