reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

U nas mikołajkowy prezent trafiony w 10! Ponieważ Jaś uwielbia podróżować autobusem i babcia zabiera go czasem na taką przejażdżkę, to kupiśmy mu zabawkowy autobus. Był po prostu wniebowzięty. Jeździł nim dookoła Mikołaja :) A potem zasypiał wieczorem, trzymając bo mocno w rączce :):):)

Mam pytanko do mam synusiów, które zakupiły już bądź dostały dla swoich smyków tzw. garaż. Chodzi mi o taki piętrowy garaż, po którym samochodziki zjeżdżają z różnych podjazdów. Oglądałam w internecie różne odmiany, ale nie mam pojęcia, która jest dobra. Może macie już sprawdzone i możecie coś doradzić?

reklama
zamówiłam przed pójściem do szpitala u wadera zabawki, przedwczoraj były już w domu (3 dni!!!)

mam garaż waderowski - wygląda na stabilny ale jeszcze nie używany (czeka na choinkę)
do waderowskiego garażu kupiłam mały garaż i zestaw 18 samochodzikó waderowskich :)

My na Mikołajki nie poszaleliśmy z prezentem dla córki :wściekła/y: Kupiłam jej rajstopki, mama kolorowy znikopis (hit), a moja sis zestaw gumek do włosów, bo Karola śmiga w kiteczkach i wszyscy się nią zachwycają w tym wydaniu :-D

Natomiast mimo, ze prezent mikołajkowy (rajstopki) niezbyt wymyślny, to cała sytuacja przekomiczna.
Wieczorem, przed spaniem opowiedziałam Karolince, ze dziś w nocy będzie chodził Mikołaj i grzecznym dzieciom rozda prezenty.
Zapytałam jej, czy była grzeczna (oczywiście TAAAKKKK :sorry2:) i powiedziałam, że może mikołaj przyniesie jej nowe rajstopki. TAAAAKKKK - odpowiedź K.
I co? Rano rajstopki leżały w łóżeczku, a Karola po rozpakowaniu miała taką szczęśliwą minę, że szok :happy:

Kinga, cóż za pedagogiczne podejście:happy:

A ja muszę przyznać trafiłam w 100% w mikołajkowy prezent. Młoda dostała kwiatki takie do wanny, co podlane rosną....wyjść z wanny już wogóle nie chce:rofl2: A pod choinkę lala już czeka (i ja też, żebym sobie ją pooglądała dobrze:-p)

a ja ze względu na to ze listę prezentów mam juz zaplanowany prezent na urodziny :)

tunel taki rozkładany z materiału

reklama
Do góry