reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Mikołajkowo-Świateczne Prezenty

No, my też już po Swiątecznych zakupach. W końcu zdecydowaliśmy sie na Duplo dla Jaśka - zestaw "budowlany", bo Jasio uwielbia koparki i inne takie sprzęty. Od dziadków będzie garaż, a od chrzestnej farma ze zwierzątkami :)

reklama
hmm, to zalezy Ivka- ja sie ze slodkosci nie ciesze bo nie jadam:-) Tak samo moj tata:tak: - nie lubi oraz dziadek, mama i tesciowa:-D - oni sie odchudzaja. No i slodycze i tak zawsze sa na stole w Swieta.

Wczoraj mialam przyplyw natchnienia i do prezentow napisalam smieszne wierszyki:-D
Wszystko juz zapakowane.
Oprocz skrzynki na herbate *albo na muszelki i bursztyn, ktore zbiera moja mama) , ktora bede robic wg przepisu z BB. Wlasciwie 2 skrzynki, dla rodzicow i tesciow. Wszystkie potrzebne skladniki juz mam, dzis w nocy zabieram sie za decoupage:-D

Widze ze u was przygotowania pelna para a ja jeszcze nawt choinki nie mam:-pw sumie upatrzona jest no i pare ozdob mam ale nie calosc hehe takze wszystko bede robic na gwalt.
Prezenty tez mam upatrzone.
Wiem ze Brianek od moich znajomych dostanie z drewna tory kolejke znaki tam sa jakies ludziki a ta kolejka jest elektryczna bardzo fajne!:-)

ja zaraz udekoruję pierniczki których razem nie zdążyliśmy udekorować

w tygodniu przystoimy nimi i cukierkami choinkę która już stoi ubrana w lampki (żywa w doniczce)

ale tak szczerze gdyby nie dzieci - to pewnie nic bym nie robiła - jakoś tego nie czuję :(

ja w tym roku klimatu świątecznego wogóle nie czuje:no:
- wszyscy na kupie wiecznie poddenerwowani bo zadużo emocji jak na taką powierzchnię
- do tego latamy jak poparzeni żeby jak najwięcej zrobić, załatwić na budowie przed przerwą świąteczną - bo jedynym moim marzeniem to przeprowadzka maj /czerwiec do siebie - i tak wleczemy wszędzie Kubasa bo nawet nie ma go z kim zostawić - mimo, że nas tyle w domu :-(

......ale wczoraj upiekłam z młodym pierniczki jutro kupimy choineczke do pokoju - :-) i zrobimy sobie minimalistyczne święta tylko dla siebie

na myśl o wigilii ... mam dosyć - klimaty "rewelacja" - ostatnio znów spięcie z teściem - teściowa nadal ani słowem się nie odzywa nawet nie odpowiada dzień dobry :dry:i ogólnie porażka -..... jak ja mam jej niby złożyć życzenia na migi czy jak :confused::baffled::szok:

hmm, to zalezy Ivka- ja sie ze slodkosci nie ciesze bo nie jadam:-) Tak samo moj tata:tak: - nie lubi oraz dziadek, mama i tesciowa:-D - oni sie odchudzaja. No i slodycze i tak zawsze sa na stole w Swieta.

Wszystko zależy jakie masz słodycze na Święta, a założę się, że np. chałwy nitkowej na żadnym stole nie znajdziesz.
Czyli jak się odchudzają, to tych świątecznych słodyczy też nie ruszają :-D

Ivka- przynajmniej maja takie zalozenie:-D no a jakby dostali w prezencie to czuliby wieksza pokuse zeby zjesc, bo w koncu to ich prezent. A jesliby wykazali sie silna wola i nie zjedli to wlasciwie byloby tak jakby zadnego prezentu nie dostali.:tak:

tereska- boskie, szkoda że tu nie ma takowych cudów. norlamnie szał. Tytek odczepiłby sięw końcu od mojego brauna:happy2:

kaśka ...wlasnie doszło do mnie zelazko ....fajniutkie ...normalnie kopia duzego......a co mnie zastanowiło ze opisy na pudełku i instrukcja byłaq w kilku jezykach ....no i w polskim!!!;-)....wiec pewnie w polsce tez mozna takie kupic:):tak:;-)

my dzis bylismy na malych zakupach i kupilam emi psiaka...interaktywnego szczeka merda ogonem itp juz widze jej radoche och niech juz beda te Swieta:)

reklama
kaśka ...wlasnie doszło do mnie zelazko ....fajniutkie ...normalnie kopia duzego......a co mnie zastanowiło ze opisy na pudełku i instrukcja byłaq w kilku jezykach ....no i w polskim!!!;-)....wiec pewnie w polsce tez mozna takie kupic:):tak:;-)

W Polsce to można trafic na sprzęty lub zabawki, które mają instrukcję we wszystkich językach świata... oprócz polskiego ;-):-)

Do góry