reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Mika wiesz może teraz by już dało rade ale mój M jak idzie spać to kacper jeszcze buszuje i nawet nie ma kiedy a poza tym to ja nawet nie mam ochoty... a ostatni raz jakoś 7miesiećy temubył :-p
Oliwka oj uwierz, jakbyśmy tak w trójke stanęli to to wykapany tatuś... wszyscyto mówią oprócz siostryM... po mnie ma tylko nosek :-)

reklama
KASIAF87 nie widziałam dokładnie zdjęcia twojego męża...musisz wkleić waszą fotke jak jesteście razem z małym....

KORNELKA widze że i u ciebie problemy...ech faceci w młodym wieku widocznie tak mają że jak jest dziecko to oni świra dostają...może oni zazdroszczą dzieciakom....bo sami jeszcze nie dorośli ,nie wiem....mam nadzieję że i u ciebie będzie oki...

a ja pisze a Bartek mi czołga się po całym łóżku i muszę go pilnować żeby nie fiknął ...łobuz

KORNELKA ja ci powiem szczerze że u mnie też był taki problem,po porodzie z Oliwką to jeszcze jakoś mi się chciało ,stąd jest z nami Bartek a po 2 Cc mi przeszło totalnie ....wcześniej to gadał że jestem nimfomanka niewyrzyta a potem to głupio się pytał czy się z kimś nie cykam....ale jakoś mu do łepka wbiłakm to i owo i dał mi spokój ..od czasu do czasu jest sex ...

Hej mamusie:tak:
Ja własnie uspiłam małą, siedze sama w domku i jakos mam dosc:-(Jestem wykonczona... P. pojechał grac w piłke i dzis nawet z nim nic nie pogadałam:-( On przyjechał do domu to ja pojechałam do rodzicow po hustawke dla małej i spiworek, bo tam kurier to przywiozł, a jak przyjechała kapał juz mała i potem zaraz pojechał:-( Jeszcze sie mnie pyta... czy nie bedziemi to przeszkadzac, a przeciez nie powiem mu, ze bedzie...:-(Czasem mnie to wkurza, ze On korzysta z zycia, robi co chce, a jak z domu sama wyjsc nie moge, bo dzis jak pojechała to godz mnie nie było i nawet nie poczułam, ze wyszłam:zawstydzona/y: A najgorsze jest to, ze jego rodzina i tak mysli, ze w tym domu robi wszystko P., a ja siedze z dupa np. na necie i nic nie robie:-( ehhh...

Kornelka! Witaj:tak:Dobrze, ze synek zdrów:tak:

ASIOWO a gdybyś mu powiedziała że ty chcesz wieczorem wyjśc ...jak on wróci z pracy i oczywiście coś zje !!ty też mogłabyś się wyrwać na te "5 min" do koleżanki na kawe !!Paulinka już nie jest malutka ,i napewno mąż sobie z nią da rade!!!

my sie 1.5 msc nie widzielismy Asiowo wiem o czym mowisz.
nie nawidze tego ze on wszystko a ja nic.
a ze mam torbiel w jajniku to mi kochac sie narazie nie wolno to on mowi ze do innej idzie po serii klutni zerwal ze mna :(

Po pierwsze odkad zaszłam w ciaze i urodziłam mała to tak jakby wszystkie kolezanki o mnie zapomniały:zawstydzona/y: Nawet nie mam gdzie i z kim wyjsc:-( a P jak dzis został ta godzine z mała to juz miał dosc, dlatego wsadził ja do wanienki, bo tam zawsze jest spokojna...:zawstydzona/y: Sam powiedział, ze On nie ma siły jej nosic i zabawiac:eek:

Kornelka witaj:-)fajnie, ze zajrzalas.. co do facetow to niestety oni tacy sa.. nie potrafia zrozumiec, ze nam sie poprostu nie chce:baffled:oni moga wszedzie i z kim pobadnie - straszne to:angry:

Asiowo no niestety jakos sie tak glupio utarlo, z eto kobieta musi siedziec w domu i koniec- a jak juz wyjdziemy to potem przez miesiac wypominen jest, ze Ty tez wychodzisz itp.. neistety.. Moj A tez teraz co tydzien bedzie jezdzil na hale grac:baffled:ale wiem, ze kocha pilke i nie chce mu tego odbierac - choc nie powiem, z emi przykro.. Glowa do gory kochana.. ja chyba naprawde musze kied Cie odiwedzic - szkoda, ze nie mam prawa jazdy:-p

Mika wybacz ale hustawki nie zobacze, bo komp mi cos szwankuje (pisze, zeby nie bylo, ze olalam Twoje pytanie:-D) nie no zartuje oczywiscie - ale niestety nie pomoge

reklama
Do góry