reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

ANIU - wszystkiego najlepszego ! dużo szczęścia i spełnienia marzeń żeby życie zaczęło się jak najlepiej układać !!!

Zobaczcie co dzisiaj znalazłam wiadomość mojego ex do innej laski ... (nie jesteśmy z sobą jakiś miesiąc...)

"Zakochalem sie chyba w Tobie, jednak caly czas czekalem chociazby na jakiegos glupiego smsa, od rano zero kontaktu, strasznie sie zawiodlem ... pa ;("

Po prostu :-| szok niesamowite jak człowiek potrafi być ... brak mi słów ... ale ciesze się widząc takie rzeczy :-) mimo że boli upewnia mnie to w przekonaniu że jest nic nie wartym śmieciem :-)

aaa no i jeszcze dodam że prócz tej wiadomości było jeszcze jakieś 5 innych do innych lasek no ale już mniej zachwycająca wersja raczej "Skromne buziaczki" i umawianie sie na "piwo" ... żałosne ...

reklama
Dziękuję dziewczyny za życzenia, ale miło, a skąd wiedziałyście?
Odpisałam Hani tacie że nie mam ochoty się z nim spotykać, a skoro on nie chce z Hanią to z mojej strony to wszystko i życzę mu udanego pobytu w Polsce! I mam go już gdzieś:tak:. A jak wracałam z zakupów z Hanią to stał na balkonie (na 8 piętrze w wieżowcu mieszka) i tak się głośno śmiał, że na dole go było słychać. Nie wiem z czego, chyba z własnej głupoty:-D:-D.

Femme Fatal, mi tez na początku było ciężko, ale zobaczysz, później sama stwierdzisz, że lepiej Ci się żyje samej niż by miało z nim:tak::tak:. A gdzie znalazłaś tą wiadomość??
Miłego dnia życze wszystkim i zapraszam na ciacho:-).

Dziewczyny dzięki za słowa otuchy i pocieszenia.........wczoraj musiałam nagle się urwać bo debil wrócił,i niestety dołożył mi jeszcze mam siniaka na przedramieniu i na kości piszczelowej........do 3 w nocu siedziałam na fotelu!!!!! Nie wytrzymałam w końcu i poszłam do tęściów i z płaczem im wszystko powiedział ..że mnie pobił i nawyzwał od najgorszych bo na dzieciach się wyżyć nie może za to że są głośno i czegoś ciągle chcą,to wyżył się na mnie!!!!I jak oni wpadli do pokoju to muślałam że go rozniosą ,powiedzieli mu że co teraz mu nie pasuje jak 2 dzieci ma ,że co on sobie myśli że ja całymi dniami z dziećmi siedze a przy tym ma uprane i ugotowane na dodatek po ryj podstawione itd ....ten nie wiedział co ma zrobić i jak się zachować bo nie sądził że pójde im powiedzieć.Kiedy wyszli kazał mi się kłaść spać i powiedział że kabel jestem!!! Jak narazie się do mnie a ja do niego nie odzywam i mam go w dupi...i jestem pewna że jak to jeszcze raz zrobi to wróce do mamy i postaram się o to żeby nie miał kontaktów z dziećmi.A jemu powiedziałam że jak tak dalej będzie to wezme z nim rozwód a dzieciom znajde nowego tatusia takiego który znajdzie dla nich czas......może to mu w końcu do łba dojdzie ...!!!Ja dziś psychicznie tak samo jak wczoraj siedze z dzieciakami i rozmyślam co się z nami stało,przecież było tak dobrze ...21 maja minęly 4lata nie powiem były sprzeczki ale obrazeni byliśmy na siebie góra pół dnia a teraz ...nie mam pojęcia...może to że z nim jestem i mam dzieci może okazać się moim życiowym błedem.........

ANIU wszystkiego najlepszego ,spełnienia marzeń,uciechy z córki i księcia z bajki!!!!!!!

Aniu Zywa wszystkiego najlepszego to po pierwsze , a po drugie to jak widac w zyciu nic sobie nie mozna zaplanowac :/ Ale fajnie ze dajesh rade choc jestes sama i tak jestes dzielna :)
Femme Fatal bedzie dobrze :) Nie jedna samotna matka na swiecie :) pozatym napewno znajdziesh jeszcze ksiecia :D

Oliwka zawshe tak jest ze nie ma dzieci to jest kolorowo i wogole ( przewaznie w wiekszosci przypadkach ) a pozniej jak jush przychodza obowiazki i czlowiek musi byc odpowiedzialny za kogos jesce niz za siebie to tak sie dzieje :/ pojebne to wszysto ale tak jest :/ Dobrze zrobilas ze poszlas do tesciow , bo jakbys kryla to nikt by pozniej nie uwierzyl ! A tak to teraz wiedza i beda Ci wspierac ! Musish z nim pogadac jak bedzie ki3edys pora na to i bedzie normalny , bo tak zyc nie mozna ! Obowiazki sa wspolne a nie tylko Twoje ( ja to przerabial z moim wiec po czesci wiem jak to jest ) Trzymaj sie :)

Aniu, Oliwko, Famme Fatal Jak tak czytam wasze posty to jest mi coraz smutniej... Naprawde faceci potrafią być bydlakami, i jak widać każdy potrafi okazać to w inny sposób... Wy sie staracie żeby było dobrze ale im zawsze mało... Niestety my kobiety musimy stawiać czoła ich głupocie bo jak wiadomo oni później dojrzewają... A pozatym mają więcej genów agresorów... Trzymam kobitki za was kciuki... I sle dużo uścisków...

A my poszliśmy do sklepu (mieliśmy brać na M. bo on pracuje a ja na chorobowym) no ale niestety pan nas okłamał bo twierdził że jeżeli M. ma kredyt w tym banku co oni dają to bez problemu dostanie, sprawdzali go z 30min no ale niestety sie nie udało... Ja już taka smutna ale mówie sprawdzimy na mój dowód, poszliśmy do domu bo oczywiście nie miałam nic przy sobie i tam od razu tylko podali mój nip i nazwisko i odrazu zgoda na udzielenie kredytu... Na dodatek dowiedziałam sie że mam jakąś oferte w tym banku że mogę wziąźć jeszcze więcej rzeczy... A na umowie mam 450zl na ręke no i jestem na chorobowym. Facet w sklepie twierdzi że to dlatego że kiedyś coś już w tym banku brałam no ale ja nigdy nic na kredyt nie brałam jeszcze...:szok::dry: Doszliśmy do domu, dzwoni mój tel a tu babka z innego banku proponuje mi kredyt do 5tyś...:szok::szok::szok: Dodam że miesiąc wcześniej dostałam oferte z banku gdzie mam konto że mogę sobie wziąźć kredyt:szok::szok::szok::szok::szok:

oliwka_11 i bardzo dobrze ze powiedzialas tesciom, a to ze masz dzieci, to tego raczej nie bedziesz zalowac, zycze Ci aby wszystko sie ulozylo, a jak nie to i tak masz dla kogo zyc:-)

Ah i zapomniałam dodać że marek przed samym wejsciem do sklepu znalazł 10zł :-) a ja bym pewnie poszła i nie zauważyła...

reklama
Do góry