reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Dziewczyny jak wstawic zdjęcie tu na stronke? tylko jakiaś polska stronka bo ja niemieckim operuje ale angielski to nie bardzo :-)

reklama
ehh... współczuję wam dziewczyny tych chopów:(
Ja tu mam skarb w domku i jestem pewna, że po przyjściu maleństwa na świat nic sie nie zmieni... :) Miałam ogromne wątpliwości przed slubem, ale teraz jestem pewna, że to fgacet na całe życie...:) Tak sie o nas troszczy jak nikt inny na świecie nigdy:) Jak jezcze małej w brzuszku nie było to już był cudem...:) Wszystko zrobi, teraz jeszcze wszystko za mnie chce robić, bo wie, że ja i tak bardzo się męcze... :) ehhh... mogę smiało powiedzieć, że jestem Szczęściarą!!!
3majcie się dziewczyny...:)

Ja jestem. ITylko nie wiem co pisać skoro nikt się nie odzywa..

Jem sobie własnie kolację (ugotowałam kalafior i pokroiłam sobie pomidorki z cebulką)..

Na naszej klasie :-) idiota haseł nie zmienił więc mogłam sobie sprawdzać z jakim to ... byłam i że nie mam czego żałować tylko do tej pory były tylko jakieś buziaczki umawianie się wymienianie gg itp... a tu takie wyznanie i to w taki sposób żałosny... hehe pewnie mu sie ruchać chce i szuka naiwnej ... i zapewne znajdzie :dry: życie.

Zostawiłam mu na gg wiadomość w której zacytowałam jego wiadomość do tej typiary i powiedziałam mu żeby zmienił hasło bo mi się rzygać chce od czytania tego :-p nawet nic nie odpisał ale hasło zmienił :-)

A teraz jeszcze ma status ze są ludzie dla których chce się żyć i zadowolona minka ... po prostu brak mi słów :-p no ale cóż ....

Ogólnie to wczoraj całą noc przegadałam z kumplem (ojjj podoba mi się :-) ) i leżał u mnie na brzuszku i słuchał bąbelków i w ogóle... strasznie fajnie... może coś z tego wyjdzie ale nie chce się śpieszyć ... fajnie było poczuć kogoś bliskość jeszcze on jest taki zainteresowany tym moim brzuchem :-)

reklama
O prosze, to wy sie tak tu ukrywacie? Nieładnie...
Chciałam iść na spacerek z koleżankiami ale one są na koncercie FEEL, mój M. już śpi... Biedny znowu nie mógł zasnąć... Wstaje o 1 wraca o 10-11 potem ciągle na nogach a jak sie położy o 19 to zasnąć nie może... Bardzo mnie to dziwi... Ale ja też mam problemy ze spaniem :-p

Do góry