reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Fikusek Ja w czwartek idę na wizytę do dentysty. Ciekawe co teraz wymyśli. Mam kilka zębów do leczenia i ciekawe który pójdzie pierwszy.:-) A jesłi miałabyś wyrywany ząb to tylko przy znieczuleniu. Wiec nie strachaj się. ja tez się strachalam i było ok. :tak: nawet nie bolało mnie potem. Tylko dziwnie było z ta dziura po nim.
Agnieszka A weź mi nie wspominaj o kanałowym leczeniu. Ja to się boję tego jak nic. te wiercenie jest dla mnie najgorsze.
a co do zębów mądrości to ja tak jak Umi mam wszystkie cztery. Ale nie wiem nawet kiedy wyszły, po prostu nie bolało mnie. Moje dzieci odziedziczyły po mnie bezbolesne ząbkowanie, he, he...

reklama
Ewi ja w dzieciństwie tez ząbkowałam bezboleśnie, T. to samo a młody to jakis podrzutek chyba:-p podmienili mi go w szpitalu hihi bo on kiepsko znosi ząbkowanie
Daff spokojnie nie jest z Tobą tak źle:-p

Fikusek Ja w czwartek idę na wizytę do dentysty. Ciekawe co teraz wymyśli. Mam kilka zębów do leczenia i ciekawe który pójdzie pierwszy.:-) A jesłi miałabyś wyrywany ząb to tylko przy znieczuleniu. Wiec nie strachaj się. ja tez się strachalam i było ok. :tak: nawet nie bolało mnie potem. Tylko dziwnie było z ta dziura po nim.
Agnieszka A weź mi nie wspominaj o kanałowym leczeniu. Ja to się boję tego jak nic. te wiercenie jest dla mnie najgorsze.
a co do zębów mądrości to ja tak jak Umi mam wszystkie cztery. Ale nie wiem nawet kiedy wyszły, po prostu nie bolało mnie. Moje dzieci odziedziczyły po mnie bezbolesne ząbkowanie, he, he...

ja mialam jednego zeba kanalowo leczonego. sa 3 wizyty ale pwoiedziala mi ze jest mozliwosc drugiej i 3 razem od rzu sie zgodzilam co by jak najmneij tam bywac... iw iecie co> miej kanałowka mnie bołala niz zwykle leczenie. troszke bolało przy wyjmowaniu nwerwow z kanalu i ze to wszystko tak dlugo trwa ale ja tam kanałowki np sie nei boje:)

Ewi ja w dzieciństwie tez ząbkowałam bezboleśnie, T. to samo a młody to jakis podrzutek chyba:-p podmienili mi go w szpitalu hihi bo on kiepsko znosi ząbkowanie
Daff spokojnie nie jest z Tobą tak źle:-p

niezle to zabrzmialo "aż tak źle" dzis ty mnie dołujesz??? hihihihi

Daff kurcze a ja tak sie staram:-p nie no zartuje:-) powiedz jak ty to robisz ze mozesz pisac na komputerze przy dziecku? Przy moim Kacprze jest to nie wykonalne. Musiałabym go chyba przywiazc do czegos albo cos bo jak widzi ze siadam t od razu mnie za reke i o zabawek

reklama
Umi mam dwa u góry (gdzie jak byłam w ciąży to mi wychodziły dwa naraz masakra...bolało... ale jakoś wytrzymałam bez proszków) Jeden mi trochę wyszedł na dole ale nie do końca i drugi będzie wychodził bo mam jakieś zgrubienie i boli :-(

Do góry