reklama
Witam laski, jak zwykle produkcja pełną para jak siadam o późniejszej h to tylko myśle ile będe miała do nadrabiania
U mnie nocka nie njagorsza tylko mały sobie tyłek odpażył i nie chciał na plecach leżeć co było problemem jak mleko mu dawałam ale jakoś przeżyliśmy. A teraz uwaga uwaga patrze przez okno a tu słoneczko 
Fikusek współczuje dentysty ja miałam ostatnio mleczny ząb kanałowo leczony powiedziała, że tak żadko się to zdaża, że mi cene zmiejszyła ale ja już dziękuje za dentyste
A mi ząb mądrości wyszedł dopiero jeden ale tylko do połowy ale i tak jak wychodził to szału dostawałam. ja chyba głupsza jestem, że mi nie wychodzą

Misia jak będziesz się dobrze na poczatku pażdziernika czuła to fatycznie na wszelki wypadek dokumenty potrezbne do torebki i można śmigać ;-) No i nie rozumiem ludzi co potrafią z marszu wstać z łóżka
No i reszte zapomniałam.

Fikusek współczuje dentysty ja miałam ostatnio mleczny ząb kanałowo leczony powiedziała, że tak żadko się to zdaża, że mi cene zmiejszyła ale ja już dziękuje za dentyste

A mi ząb mądrości wyszedł dopiero jeden ale tylko do połowy ale i tak jak wychodził to szału dostawałam. ja chyba głupsza jestem, że mi nie wychodzą

Misia jak będziesz się dobrze na poczatku pażdziernika czuła to fatycznie na wszelki wypadek dokumenty potrezbne do torebki i można śmigać ;-) No i nie rozumiem ludzi co potrafią z marszu wstać z łóżka

No i reszte zapomniałam.
Elizka o widzisz i znalazło sie miejsce i dla Ciebie:-)
misia2912 ile ci wyszło zebów madrosci? mnie na szczescie zaen nie przeszkadza ale jak wychodziły to masakra:/
ja na szczescie nie mam zadnego i oby nigdy nie wyszly. haha glupia jestem
kolia ja jestem osoba ktora z marszu wtsaje bez przecagania itp. otwieram oczy wstaje ide do kuchni wstawic wode na kwe do lazienki ogarnac sie i zaczyna sie moj dzien
misia92
mamusia Michasia
daff zazdroszcze chciałabym tak wstawać. mnie potrafi tylko tak zerwac póxna godzina i fakt że sie spóźnie na autobus...;-)
kolia no ba a najlepsze jest to ze szkoła jest niedaleko szpitala...;-) wiec tylko tel do mamy zeby brała torbe i mi przywoziła i tyle bo od szkoły do domu mam 25km...
kolia no ba a najlepsze jest to ze szkoła jest niedaleko szpitala...;-) wiec tylko tel do mamy zeby brała torbe i mi przywoziła i tyle bo od szkoły do domu mam 25km...
umi2
Fanka BB :)
Daff to ja jeste genialna mam wszystkie 4 dobrze ze dzęatek nie ma bo tez pewnie by mi wylazły
misia92 a ja miałam termin na 26 kwietni tzn na 17 ale z usg na 26 a 24 było zakonczenie
do konca łaziłam nawet na zakonczniu byłam bo czułam sie na prawde dobrze:-)

misia92 a ja miałam termin na 26 kwietni tzn na 17 ale z usg na 26 a 24 było zakonczenie

misia92
mamusia Michasia
no ja tak myśle żeby kiedys na historii nagle wstać i powiedziec dyrektorowi, "sorze wody mi odeszły" ja bym sie nie zdziwiła jakby mi sie tak udało bo czuje ze ja sie zorientuje ze rodze dopiero jak mi wody odejdą...;-)
misia92
mamusia Michasia
ja tak mam najpierw 5:30 i potem co 10 min do 6 bo autobus mam za 6:55 na autobus ide 3 min. a zawsze jem śniadanie no i tapeta_ to tez chwile trwa wiec teraz bede musiała wstawac wczesniej bo mi sie dłużej ze wszystkim zejdzie
reklama