reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Elizka mnie wszystkie 4 szły na raz:-p własnie jak w ciazy byłam myslałam ze padne tak wiec wiem co czujesz

edit a raczej czułas

reklama
Witam laski, jak zwykle produkcja pełną para jak siadam o późniejszej h to tylko myśle ile będe miała do nadrabiania:-p U mnie nocka nie njagorsza tylko mały sobie tyłek odpażył i nie chciał na plecach leżeć co było problemem jak mleko mu dawałam ale jakoś przeżyliśmy. A teraz uwaga uwaga patrze przez okno a tu słoneczko :-D

Fikusek współczuje dentysty ja miałam ostatnio mleczny ząb kanałowo leczony powiedziała, że tak żadko się to zdaża, że mi cene zmiejszyła ale ja już dziękuje za dentyste :-p

A mi ząb mądrości wyszedł dopiero jeden ale tylko do połowy ale i tak jak wychodził to szału dostawałam. ja chyba głupsza jestem, że mi nie wychodzą :sorry2::happy2:

Misia jak będziesz się dobrze na poczatku pażdziernika czuła to fatycznie na wszelki wypadek dokumenty potrezbne do torebki i można śmigać ;-) No i nie rozumiem ludzi co potrafią z marszu wstać z łóżka :-p

No i reszte zapomniałam.

Elizka o widzisz i znalazło sie miejsce i dla Ciebie:-p:-)
misia2912 ile ci wyszło zebów madrosci? mnie na szczescie zaen nie przeszkadza ale jak wychodziły to masakra:/

ja na szczescie nie mam zadnego i oby nigdy nie wyszly. haha glupia jestem :p

kolia ja jestem osoba ktora z marszu wtsaje bez przecagania itp. otwieram oczy wstaje ide do kuchni wstawic wode na kwe do lazienki ogarnac sie i zaczyna sie moj dzien:)

daff zazdroszcze chciałabym tak wstawać. mnie potrafi tylko tak zerwac póxna godzina i fakt że sie spóźnie na autobus...;-)

kolia no ba a najlepsze jest to ze szkoła jest niedaleko szpitala...;-) wiec tylko tel do mamy zeby brała torbe i mi przywoziła i tyle bo od szkoły do domu mam 25km...

Daff ni właśnie takich osób nie rozumiem i jednoczesnie zazdroszczę :-)
Misia to nic tylko zacząc w szokle rodzić :-) Nie no żartuje by się nauczyciele zestresowali :-)

Daff to ja jeste genialna mam wszystkie 4 dobrze ze dzęatek nie ma bo tez pewnie by mi wylazły:-p
misia92 a ja miałam termin na 26 kwietni tzn na 17 ale z usg na 26 a 24 było zakonczenie:-p do konca łaziłam nawet na zakonczniu byłam bo czułam sie na prawde dobrze:-)

no ja tak myśle żeby kiedys na historii nagle wstać i powiedziec dyrektorowi, "sorze wody mi odeszły" ja bym sie nie zdziwiła jakby mi sie tak udało bo czuje ze ja sie zorientuje ze rodze dopiero jak mi wody odejdą...;-)

Co do wstawania to na raty budzi sie mój T. kiedys nastawiał budzik na 5:00 potem na 5:20, na 5:40 aż w koncu wstawał o 6:00 ale że mnie trafiało to był zmuszony sie dostosowac:-p

ja tak mam najpierw 5:30 i potem co 10 min do 6 bo autobus mam za 6:55 na autobus ide 3 min. a zawsze jem śniadanie no i tapeta_ to tez chwile trwa wiec teraz bede musiała wstawac wczesniej bo mi sie dłużej ze wszystkim zejdzie

reklama
Do góry