reklama
ty to tez sie umawiaj lepiejbedziemy razem myslami
![]()
no tak ale ja mam ten problem ze z niego plomba wypada tylko i nie beda chcieli mi go wyrwac tylko leczyc a ja nie chce leczyc! moj tato jak wrzasnie i powie wyrywamy ta rwa a mi truja tyłek ze lepiej leczyc a zezeby sie wtedy przemeiszczaja jak sa luki i sie krzywia. ale ja nie chce i powinna uszanowac to w koncu ja place to i ja wymagam!
fikusek1988
Mama Alanka:)
no tak ale ja mam ten problem ze z niego plomba wypada tylko i nie beda chcieli mi go wyrwac tylko leczyc a ja nie chce leczyc! moj tato jak wrzasnie i powie wyrywamy ta rwa a mi truja tyłek ze lepiej leczyc a zezeby sie wtedy przemeiszczaja jak sa luki i sie krzywia. ale ja nie chce i powinna uszanowac to w koncu ja place to i ja wymagam!
u mnie tez wola leczyc ale z tym powiedzialam zeby nie leczyla i ze chce wyrwac
misia92
mamusia Michasia
no ja sie ciesze że sie pozbyłam tej 6 a reszta połowa zaplombowana...:-)
Liza
Fanka BB :)
o znaczek mi wyskoczyl:-)oo Elizka za moderowałaś sie:-)gdzie moderujesz?
juz od wczoraj jestem w pełni modem

Ja dzieciakom robie obiad, kluski z sosem:-) mniam...;-) ide do klusków

Cześć dziewczyny.
Szymek właśnie drzemie ,wstanie i pewnie dostanie barszczyk.Cały dzień pewnie w domu... Padało w nocy i pada dalej w ogóle nie przestaje :-( Pewnie Szymkowi to nie będzie pasować i będzie maruda mała...
G. zaraz do pracy i będę z tą moją marudą sama.
Ja też idę do dentysty 15 września , masakra. Jak mi zrobi tego zęba muszę z nią pogadać o moich zębach mądrości...Strasznie mi przeszkadzają :-( a boję się je wyrwać...
Szymek właśnie drzemie ,wstanie i pewnie dostanie barszczyk.Cały dzień pewnie w domu... Padało w nocy i pada dalej w ogóle nie przestaje :-( Pewnie Szymkowi to nie będzie pasować i będzie maruda mała...
G. zaraz do pracy i będę z tą moją marudą sama.
Ja też idę do dentysty 15 września , masakra. Jak mi zrobi tego zęba muszę z nią pogadać o moich zębach mądrości...Strasznie mi przeszkadzają :-( a boję się je wyrwać...
reklama
Liza
Fanka BB :)
moje zeby madrosci wychodzily i tez strasnie bolesnie... mam dwa na dole, jeden wychodzil jeszcze jak bylam w ciazy z mikim
czasem niestety musialam brac procha tak bolał:|