reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Witam dziewczyny. Piszę bo mam problem.
Praktycznie od około miesiąca mam dziwne upławy z pochwy. Nie jest to biały śluz przypominający kisiel lecz zielonożółtawy podobny do sera. Bardziej jest żółty niż zielony ale widać lekki odcien zielonego. Jestem w 19 tc i czuję już dość wyraźne ruchy maleństwa ale boję się że ten śluz nie jest najlepszy mimo że nie wydziela przykrego zapachu i nie podrażnia pochwy. Jest tak jakby neutralny. Prosze o odpowiedź. Z góry dziękuję.

Praktycznie od około miesiąca mam dziwne upławy z pochwy. Nie jest to biały śluz przypominający kisiel lecz zielonożółtawy podobny do sera. Bardziej jest żółty niż zielony ale widać lekki odcien zielonego. Jestem w 19 tc i czuję już dość wyraźne ruchy maleństwa ale boję się że ten śluz nie jest najlepszy mimo że nie wydziela przykrego zapachu i nie podrażnia pochwy. Jest tak jakby neutralny. Prosze o odpowiedź. Z góry dziękuję.
powiedz o tym ginowi bo pewnie masz jakas infekcje i globulki da na to lub masc:) ja czesto dlostawalam cos.

Dzięki dziewczyny za przyjęcie :),
Mam 25 lat, tak jak pisałam wcześniej to pierwsze dziecko, które będziemy mieli :) Lekarze twierdzą, że synek , jeśli się to sprawdzi wówczas będzie ADAM.
termin porodu to 19 listopad. Z moim P. jesteśmy razem ponad 3 lata, w przyszłym roku 13.08.2011 pobieramy się :). On jest ode mnie młodszy o 3 latka, ale jestem po zakończonym prawie 6-letnim związku z facetem 8 lat starszym i jednak wybieram młodszego.;-)
Studia skończyłam w zeszłym roku, na kierunku administracja.....
Mieszkamy w Warszawie, wynajmując mieszkanie. Mój P nadal studiuje.
Pochodzę z Warmii, więc mama daleko i chyba dlatego zalogowałam się na forum. Wcześniej udzielałam się na temacie "listopad 2010" ale stwierdziłam, ze może jeszcze tu :) cały czas szukając info o porodzie i potem pielęgnacji.
W sumie tak ogólnie to chyba tyle. Mam nadzieję, że nie zanudziłam:angry:, jeśłi coś ważnego pominęłam pytajcie!
Lubię odpowiadać na pytania

zapewne infekcja co na pewno trzeba leczyc.
pwoiedz to lekarzowi przy najblizszej wizycie zreszta sam podczas badania powinien to zauwazyc.

mmm...może być smacznie:)
Kobietki a teraz ja mam pytanie jak to jest z tym jak Kobieta urodzi to facet moze isc na zwolnienie ale nasluchalam sie ze to ginekolog wystawia zwolnienie facetowi??? trochę mi to nie pasi...;/ i mowie zapytam tylko nie smiejcie sie ze mnie jak cos palnęłam prosze....;p bo ze moze isc na 2 dni okolicznosciowego to wiem. i jak urodzi naturalnie to na tydzien a jak CC to 14 dni tak?

Zgłupiałam

dziewczyny miałyście zawroty głowy? ciągle mi się w głowie kręci, nie jest to jakieś straszne kręcenie ale drażni mnie to już trochę:/ nie wiem co zrobić z tym fantem:/

gosia z tego co mi wiadomo to może dostać takie zwolnienie nawet na 2, 3 tygodnie, od Twojego gina, niby na zajmowanie się żoną i dzieckiem. I słyszałam że niektórzy właśnie tak robią, tydzień zwolnienia tacierzyńskiego i jeszcze ze 2tyg od lekarza i siedzi w domu i pomaga:)

jola uwielbiam ogórkową, ale zrobienie z niej kremu nie radzę, nie najlepszy pomysł, mi osobiście się jeść odechciało jak jadłam

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry