reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Weź udział w konkursie i wygraj laktator SmartSense i wyprawkę dla mamy 💖 Kliknij Do wygrania super nagrody, które ułatwią codzienne życie rodziców.

Wygraj grę z serii Słonik Balonik dla maluszka 💖 Wchodź Zadanie jest proste. Działaj i wygrywaj

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
lolkak no właśnie nie wiem bo nie dosłyszałam nazwy jak dzownił a wysłałam tyle cv, że się już w tym nie łapie. Nawet nie mam się jakby co jak przygotować :-p

Elizka gratulacje dla córy :-) Kiedy imprezka urodzinowa? ;-)
Ixi współczucie. Twoja mama przecież sama dopiero co urodziła to chyba zdaje sobie sprawę, że teraz to chyba masz ważniejsze sprawy na głowie niż szukanie mieszkania - obojętnie czy się lubicie czy nie:no:
Kasiuch u mnie też marna noc:confused2: 2 godziny snu:no: A tak mi dobrze spała do tej pory:wściekła/y:

Jakiś czas temu było o zasiłkach rodzinnych. Dziewczyny czy mogę jeszcze w listopadzie złożyć wniosek?? Czy tylko do października?? Bo u mnie w MOPS to teraz mają dzień pracy własnej i nic się nie da dowiedzieć. Z resztą w zwykły dzień jest podobnie;-)

kolia a na jakie stanowisko?? 3mam kciuki
yh.... oby sie uspokoily nasze nocki... tylko ze u nas to zabki a u was znana przyczyna??

no troszke chore...
ale tu dzis cisza.... chyba korzystacie z ładnej pogody;] ehhh
no my bylismy na dworku:)

Eliza STO LAT DLA HANI
IXI trzymaj sie kochana dzielnie, szkoda że to teraz tak wszystko wyszło....
CO do snu , EWI dzięki za radę, tak te uczyniłam zrelaksowałam się i jest trochę lepiej!
Ściskam Was wszystkie mocno!!!

Kurcze najpierw nie chcialo usunąc wiadomosci potem usunelo mi obie....:szok: heh

soso a dziekuje bardzo:-) dawne dzieje, a brzuszek byl moze i sliczny okraglutki ale wieeeeelki:dry: heh

Gardło mnie boli... prosze o sprawdzone domowe sposoby na zwalczenie go...:-(

reklama
Patrycja mleko zagotowac z miodem? tylko tak? to zaraz zrobie przed polozeniem sie. :* dzieki.

soso plukac wodą z solą...? cos slyszalam o tym;] narazie pije herbate z miodem, sokiem malinowym i cytryną;] kurcze obym zatrzymala tą chorobę bo nie bedzie dobrze:/// jak jestem chora nie dam rady z trójką dzieci:/
Heh mialam 125cm na wys.pepka w ciazy z Mikim, uwierz ciezko bylo:-D ale zdjecia ładne mi wychodzily nie powiem;))) zwłaszcza ostatnie:-) lubie sobie je ogladac.....

Ostatnia edycja:
Do góry