witam babeczki
Cały dzień się obijałam tak, że nawet na forum mi się pisać nie chciało ;-). Jeszcze miaąłm się uczyć od 21 na egzamin ale Mati z grupy napisał, że jest w piątek i to uratowało mnie od niepotrzebnej nauki

. Kumpela zaliczyła anatomię na 5....rany pokłony będę jej bić jak ją zobaczę bo mi to zostaje tylko wrzesień

. Tak jakoś mnie mdli od wczoraj

pewnie od tej cholernej coli 2l za 2 zł...a nie było nic w mieszkaniu do picia to zaczełam złopać tą truciznę ;-). Jestem świadkiem niesamowitego zjawiska - Sz. się uczy na exam

a jak jeszcze go posłucham jak sobie opowiada i dodaje komentarze do tego co przeczytał to boki zrywać
Co do palenia to nie rozumiem jak można w ogóle palić ale
Femme jeśli starasz się ograniczać to i tak jest dobrze niż gdybyś kopciła jak dziewczyna ode mnie z roku

wicznie z papierochem w paszczy

to ta co kiedyś pisałam, że ma maly brzyszek jak na końcówkę ciąży.
Niestety życie jak na złość jest niesprawiedliwe

Matki co zostawiają dzieci przez alkohol czy narkotyki to dla mnie powinno się sterilizować! Koszt utrzymania dziecka w Domu Dziecka wynosi około 2 tys. miesięcznie. Inym przypadkiem jesy kiedy zabiera się dzieci od rodziców dobrych tylko biednych a wystarczyłoby przeznaczyć połowę tej kwoty rodzinie. I dzieci byłyby w domu, rodzina miałaby ogromną pomoć finansową i Domy Dziecka nie byłyby tak przepełnione a i państwo by skorzystało...wiem wiem to się tylko tak mówi...ale ja mam skłoności do utopijnego myślenia...ale i tak uważam, że jest peło lepszych rozwiązań ale na swiecie zawsze i wszystko bardziej komplikowane niż potrzeba
rany ale epopeja wyszła ;-)