• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hej dziewczynkiiiii co tam u wassss ja niedawno wstalam mialam ciezka nacc rece mnie rwalyyyyy strasznie o 12 w nocy zasnelamm:(:(:teraz wstalam dziekuje was za powitanko kochane:):)

Elizka nie smutaj maSZ jakis gorszy dzien chyba bidulko
ewi bardzo ladnie wygladasz kochana

reklama
Hej Kobietki....
R próbował mi wczoraj chyba humor poprawić.... kolacje mi zrobił :sorry2: ale niestety to nie przyniosło oczekiwanego rezultatu....
Dziś z samego rana już okna umyłam znów... myłam je jakieś 2 tyg temu no ale jak to przy dzieciach wszedzie paluchy były to umyłam jeszcze raz...
Kubie wyszedł 8 ząb... może teraz da mi odpocząć z tymi zebami..... oszaleć można...
Dziś miałam iść do koleżanki troche odpocząc od tego wszystkiego no ale jak zwykle cos jest ważniejsze... Listonosz zostawił mi powtórne awizo choć cały czas byłam w domu to nie zapukał no i czeka mnie przeprawa przez całe miasto na poczte... ale złoże na lenia skarge bo to już nie pierwszy raz sie zdażyło....

Soso witaj ponownie :):)
Pati no ja też mam taka nadzieje....

EWI44 Świetna fryzurka:tak: Też powinnam iść do fryzjera, bo grzywa już przesłania mi cały świat;-)
Dziewczyny, co to za dołki przed świętami?! To chyba z nadmiaru obowiązków i braku czasu, ale pomyślcie, jak już niedługo będzie spokojnie, czyściutko i smakowicie. A dzieci jak się będą cieszyć świętami:-)
Dziś usłyszałam słowa, z którymi się w pełni zgadzam: tydzień przed świętami to dla dorosłych najkrótszy tydzień w roku, a dla dzieci najdłuższy:-D
Patrycja U mnie tak samo listonosz robi :wściekła/y: Awizo jest w skrzynce, mimo że cały dzień ktoś był w domu:wściekła/y: A na poczcie moja mama usłyszała, że listonosz z paczkami nie chodzi:dry:
Soso wieki cię nie było;-)

PATI - co za listonosz ! :no: też bym skargę pisała ! :-)

SOSO - ;-)

KONICZYNKA - to ja jeszcze do dzieci się chyba zaliczam :laugh2: :-p

A ja niedługo na przedstawienie do Niny do przedszkola jadę :-) ależ jestem zajarana ! :-p :-D już nie mogę się doczekać :-) ciekawa jestem co będzie robić czy jakąś rolę dostała :-D jest aniołkiem :-) oczywiście aparat przygotowany więc będę robić zdjęcia :-)

Hej Laski!

U nas nocka bardzo kiepska, Malutka wyła całą noc, ale mamy powód - 8 ząbek!:) Jak na początku nie chciały rosnąc tak teraz jeden za drugim:)

Mąż pojechał do pracy, domek ogarnięty, jedynie muszę pranie Małej poprac. Na 19.40 do ginekolog zmienic anty.

Ewi bardzo ładnie:)

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry