• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Kubie już bardzo ładnie widac górne ząbki wszystkie 4 i na dole mu widac 3 .... ten ostatni wczoraj sie przebił to jeszcze troche i tez bedzie widoczny.... tylko brat R odda aparat to porobie nowe zdjęcia .....

Kubie już bardzo ładnie widac górne ząbki wszystkie 4 i na dole mu widac 3 .... ten ostatni wczoraj sie przebił to jeszcze troche i tez bedzie widoczny.... tylko brat R odda aparat to porobie nowe zdjęcia .....
no Miśka ma u góry 5 i 3 na dole:) Ten jeden nowy to dziś w nocy musiał się przebic bo w ogóle go wcześniej nie widziałam, za to nocka była okropna bo mi Mała ciągle płakała. Pewnie właśnie przez wyżynanie się zęba. Ma 5 co super jej widac i 3 w trakcie rośnięcia. A ja myślałam, że 4 w trakcie.

Martynka już 2h śpi, szaleje:P i szalec będzie pewnie do późna;D

Ostatnia edycja:
ja już po wizycie u gin. Zmieniła mi antykoncepcję na tabletki Cilez bodajże, nie mam tu recepty, piszę z pamięci. Jutro muszę wykupic;) Młoda po rosołku swoim ulubionym szaleje w najlepsze:P

21.15 - śpi:)

Ostatnia edycja:
reklama
hej kobietki przepraszam ze was tak zaniedbuje ale dzis prawdziwe tornado mialam bylam na solarium brwi termin na fryzjera pazokcie ciuchy paczki ehh masakra jakas ciesze sie ze jestem z wami bede sie starala z wami nabierzaca pisacccccc :)

dziekuje ze mnie tak milo powitalyscieee :)

dafiiii nie ma problemu mow tylko kiedy to sie kochana widzimy:)

vegas moja siostra wysle ci paczke moze jutro ale nie obiecuje bo pracuje od 15 do 23 a jeszcze musi jechac mieso odebrac brata zawiesc i wogule jak nie jutro to po swietach od razu poleci nie zapomnialam o tobie zapakowane wszystko slicznie czeka na martysie

koniczynka co tam u ciebie kochana
elizka fajnie ze siostra przyjechala
co u reszty dziewczynek przepraszam ze was nie nadrabiam ale nie mam kiedyyyy wlasnie dopiero lece sie kapac bo ciagle cos jak to przed swietami wogule w domu jest 7 osob i 3 psy i mala to sobie wyobrazcie co sie dzieje w 3 pokojowym mieszkaniu :P buziam was do juterka chyba ze mnie wywieje do fryzjera jak bedzie termin siostra zrobila mi taki prezent
na swieta solarium kosmetyczka i fryzjer wiec super:) bo nei wiedziala co mi kupic
wiec na sylwestra bede gwiazda bo wkoncu nie siedze w domku ide z siostra i szwagrem :) buziam wassss odezwe sie jutro jestem szczesliwaaaaaa :)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry