Serduszko1
Fanka BB :)
Boska jest i te jej dwa dolne ciuciuki hahahahaha
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
hehe normalnie ma 8 / 4 w trakcie rośnięcia/, ale najbardziej widac te 2 dolne, chyba, że się uśmiecha tak, że widac jej 4;D Czasem widac i u góry i na doleBoska jest i te jej dwa dolne ciuciuki hahahahaha
no Miśka ma u góry 5 i 3 na doleKubie już bardzo ładnie widac górne ząbki wszystkie 4 i na dole mu widac 3 .... ten ostatni wczoraj sie przebił to jeszcze troche i tez bedzie widoczny.... tylko brat R odda aparat to porobie nowe zdjęcia .....
ja już po wizycie u gin. Zmieniła mi antykoncepcję na tabletki Cilez bodajże, nie mam tu recepty, piszę z pamięci. Jutro muszę wykupicMłoda po rosołku swoim ulubionym szaleje w najlepsze
21.15 - śpi![]()
ooooooo to;D ginka mówiła, że one mają skład hormonalny najbardziej zbliżony do plastrów.masz na mysli Cilest?