• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Dzisiaj trochę pobolewają mnie plecy,ale poza tym jest ok:) Chyba już dzisiaj się zabiorę za ubieranie choinki, bo tak praktycznie nie zostało mi nic do roboty...nie ma Nas raczej całymi dniami w domu,więc nie bałaganimy,tylko zostało zrobić "zlecone" przez teściową pierogi na Wigilię ;) I jeszcze najprawdopodobniej będę pracowała 24....nie chciałam taryfy ulgowej to teraz mam za swoje ;)

Nie narzekam..wręcz przeciwnie, pewnie gdyby nie ta praca, to siedziałabym w domu i praktycznie nie miała do kogo "gęby otworzyć". Mój mąż, nie dość że pracuje w ciągu dnia jak taki mały robocik, to jeszcze po powrocie jest akcja typu "nie znasz dnia,ani godziny", bo w każdej chwili może zadzwonić telefon i już...po wspólnie spędzonym czasie...

a my z mamą i Martynką byłyśmy na przedświątecznych zakupach:) Choinkę taką naszą czyli męża, moją i Małej mamy już ubraną od początku grudnia, a tą taką powiedzmy od rodziców, większą, ubieramy zawsze 23ego.

No tak... a ja od 4 lat nic tylko dom dzieci.... no i czasem jakieś wyjście bez dzieci do znajomej.... dzis miałam iśc ale wypadło mi coś innego (przez cholernego listonosza) no i trzeba reszte zakupów zrobić...

No ja mam taki od pół roku odkąd sie przeprowadziłam o w sumie sama sie jeszcze sobie dziwie że skargi nie złożyłam.... juz tego za dużo jest troche i ktos musi z tym zrobic w końcu porządek....

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry