Chwilami
córka,kobieta,kochanka
netgirl napewno Cię nie wyśmiejemy o tą lokalizację nowego domu bo jak ja sobie coś wymyśle to mi się nie wytłumaczy i ma być po mojemu nawet jeśli chodzi o drobnostkę
kobiety tak maja 
A co do siły facetów to oni naprawdę nie zdają sobie sprawy jacy są silni, ja jak z Sz. dokuczamy dobie, łaskoczemy itp. to naspętnego dnia cała w sianiakach jestem
bo tak mnie mocno łapie i się jeszcze czepia że za delikatna jestem
no bo on przecież leciutko mnie łapie a siniaki mi się robią.
Ja miałam przez ostatnie parę miesięcy problemy z zasypianiem bo przestawiłam sobie zegar biologiczny i usypiałam dopiero koło 4-5 rano i nic nie pomagało :-( za to spałam do 13-14
I dopiero od paru dni zasypiam prawie normalnie ale wprowadziłam stałe elementy na wieczór i pomogło 
Miska ja uwielbiam gorącą kąpiel i prysznic i dosłownie mam czerwoną skórę po tym, wygrzewam się i potem jest mi tak cieplutko jak już wyjdę z wody :-)
polna no niestety nie zostaniesz ciocią w moim przypadku (jak narazie
) na dodatek nie cieszyłam się jak się pojawiła @
starzeje się jak to moje kumpele powiedziały ;-)
oleńka gratuluję przeprowadzki na swoje
asiowo witamy świeżo upieczoną mamusię
kobiety tak maja 
A co do siły facetów to oni naprawdę nie zdają sobie sprawy jacy są silni, ja jak z Sz. dokuczamy dobie, łaskoczemy itp. to naspętnego dnia cała w sianiakach jestem
bo tak mnie mocno łapie i się jeszcze czepia że za delikatna jestem
no bo on przecież leciutko mnie łapie a siniaki mi się robią.Ja miałam przez ostatnie parę miesięcy problemy z zasypianiem bo przestawiłam sobie zegar biologiczny i usypiałam dopiero koło 4-5 rano i nic nie pomagało :-( za to spałam do 13-14
I dopiero od paru dni zasypiam prawie normalnie ale wprowadziłam stałe elementy na wieczór i pomogło 
Miska ja uwielbiam gorącą kąpiel i prysznic i dosłownie mam czerwoną skórę po tym, wygrzewam się i potem jest mi tak cieplutko jak już wyjdę z wody :-)
polna no niestety nie zostaniesz ciocią w moim przypadku (jak narazie
) na dodatek nie cieszyłam się jak się pojawiła @
starzeje się jak to moje kumpele powiedziały ;-)oleńka gratuluję przeprowadzki na swoje

asiowo witamy świeżo upieczoną mamusię

juz taki urok ze bez NAS nie daja rady 
a szkoda wydawania pieniedzy bo za to moglam kupic cos dziecku a z reszta Kris tez musi wygladac wiec wolalam jemu cus kupic bo on to ze szrota nie zalozy