• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Ania ja mam ruskie zamrożone, ostatnio jedliśmy z serem i truskawkami :) Troszkę roboty jest, ale potem jest na kilka obiadków. Ja to bym zjadła z mięskiem, ale mój T nie przepada-on tylko z owocami, ewentualnie w drodze wyjątku ruskie ;)

Mika planuje gdzieś następny na sobotę/niedzielę. Póki co temp mi się utrzymuje, więc...kto wie? :)
A jak włoski i pazurki? ;)

Asiowo witamy Mamusię! Fajnie, że już jesteście! :*

Polna no toś poszalała! Ale zabawki super :) Te kuchnie mi się podobają...Ale zanim się obejrzysz to będziesz pieniążki na prawdziwą kuchnię szykowała :P

Koszmar super brzusio ;)

No, a ja już sobie posprzątałam wszystko, teraz się walnę z kawusią przed TV i będę czekać na T.
Jak mi się uda to jeszcze do Was kuknę pod wieczór, a póki co życzę Wam miłego popołudnia! :)

reklama
mika ja juz spakowana jestem hih ;-) ostatniio bylam w szpitalu wiec juz wszystko musze miec gotowe i na Twoja Sis tez juz czas bo to nie wiadomo co przyniesie dzien hehe a poza torba ta tez juz wszystko jest tylko trzeba w pokoju poustawiac ale czekam na nowa kanape dla mnie ma byc w poniedzialek dlatego z wszystkim czekam bo jeszcze dokladnie nie wiem jak umebluje i jak pomieszcze wszystko :-p jedyne czego nie mam to przewijak :happy:ale w razie nie zdaze kupic to ktos mi kupi bo krzycza ze przez to ze wszystko juz mam to nie wiedza jakie prezenty zrobic dziecku :laugh2: a Ty pewnie ze sie tez spakoj niech sobie lezy torba nic sie nie stanie :happy:
madzik ja wlasnie tez nie widze zeby sie obnizyl a wszyscy mowia ze mam nisko :baffled: tylko ze straszne bole mam od dwoch dni tak jakbym miala kolke od dolu a pozniej caly brzuch mi zaciska ehh nie wiem czy to skurcze dziewczyny mowia ze dziecko moze obsuwac sie do kanalu i stad te uczucie jeszcze bym nie chciala rodzic bo mam ta infekcje i chce ja wyleczyc do porodu a jestem w trakcie kuracji dosc drogiej jak dla mnie :confused:
nadiha hehe dziekuje za komplement :happy:

Koszmar ja sie bzykam ile tylko moge jakos taka ochote mam :D:D <lol2> ale jak narazie ani rusz siedzi dalej w brzuszku !!!

Polna zarabiste te rzeczy moj filunio to by pewnie chcial namiot ale ze spider menem :D teraz ma zajawke :D

A ja za pierogi sie zabieram i sie zabrac nie moge :D:D heheh ale mam nadzieje ze na tym weekendzie zrobie :::D
Koszmar chcialas zobaczyc brzuszki o to moj :D

020.jpg

016.jpg

Ostatnia edycja:
miska brzusioo super hihi:tak: taki podobny do mojego hahaha:laugh2: jaaa tez mam temperament ale chyba mojego strong mena nie przebijam hehe ten to ma dopiero jazdy eeeh hehehe lepiej trafic nie moglam hehe moze zajechac hehe :-p

alem sie wkurzyła byłam w jankach na wyprzedazy i kupilas se spodenki i przymierzałam s i m i s byla ok ,a zamiast s włozyłam m i wisza na mnie i cholera teraz musze se szukac krawcowej zeby mi przerobiła............a brzuszki dziewczynek super

ech no trochę trzeba je zmniejszyć i to napewno troch potrwa bo będzie je trza próć ech że ja nie spojrzałam dokładnie które do koszyka wkładam ....ale teraz znaleść dobrą krawcową która mi ich nie skrzani to jest problem.....

reklama
oliwka kurcze szkoda ze wymienic nie mozesz bo to faktycznie wtedy troszke roboty jak pruc ja trzeba ja myslalam ze jakies zaszewki wstawisz i juz :-(

kurde aa ja znowu mam te bole :baffled: i znowu na wieczor blleee:crazy:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry