Nadiha
Zaciekawiona BB
Ania ja mam ruskie zamrożone, ostatnio jedliśmy z serem i truskawkami
Troszkę roboty jest, ale potem jest na kilka obiadków. Ja to bym zjadła z mięskiem, ale mój T nie przepada-on tylko z owocami, ewentualnie w drodze wyjątku ruskie 
Mika planuje gdzieś następny na sobotę/niedzielę. Póki co temp mi się utrzymuje, więc...kto wie?
A jak włoski i pazurki?
Asiowo witamy Mamusię! Fajnie, że już jesteście! :*
Polna no toś poszalała! Ale zabawki super
Te kuchnie mi się podobają...Ale zanim się obejrzysz to będziesz pieniążki na prawdziwą kuchnię szykowała 
Koszmar super brzusio
No, a ja już sobie posprzątałam wszystko, teraz się walnę z kawusią przed TV i będę czekać na T.
Jak mi się uda to jeszcze do Was kuknę pod wieczór, a póki co życzę Wam miłego popołudnia!
Mika planuje gdzieś następny na sobotę/niedzielę. Póki co temp mi się utrzymuje, więc...kto wie?
A jak włoski i pazurki?
Asiowo witamy Mamusię! Fajnie, że już jesteście! :*
Polna no toś poszalała! Ale zabawki super
Koszmar super brzusio
No, a ja już sobie posprzątałam wszystko, teraz się walnę z kawusią przed TV i będę czekać na T.
Jak mi się uda to jeszcze do Was kuknę pod wieczór, a póki co życzę Wam miłego popołudnia!
jedyne czego nie mam to przewijak
ale w razie nie zdaze kupic to ktos mi kupi bo krzycza ze przez to ze wszystko juz mam to nie wiedza jakie prezenty zrobic dziecku
a Ty pewnie ze sie tez spakoj niech sobie lezy torba nic sie nie stanie
tylko ze straszne bole mam od dwoch dni tak jakbym miala kolke od dolu a pozniej caly brzuch mi zaciska ehh nie wiem czy to skurcze dziewczyny mowia ze dziecko moze obsuwac sie do kanalu i stad te uczucie jeszcze bym nie chciala rodzic bo mam ta infekcje i chce ja wyleczyc do porodu a jestem w trakcie kuracji dosc drogiej jak dla mnie 
taki podobny do mojego hahaha