• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

femme nom nie znam nie znam ale moja sytuacja tez nie lekka i przez to dawanie szans w jakims sensie zniszczylam sobie i osobie ktora (teraz wiem ) ze kocham nad zycie eeeh dlugo by pisac :-( pewnie kazda z nas ma jakas godna uwagi historie jedne sa mniej skomplikowane drugie wiecej
oliwka pewnie ze make up czyni cuda hehe :-p ale ladnie naturalnie wygladasz :cool2:

Ostatnia edycja:
reklama
Oliwka zdjęcia ze chrztu śliczne... Ja na twoje dzieciaczki to sie nigdy napatrzeć nie moge, normalnie śliczności... Co do włosków to wydaje mi sie że jak sobie jeszcze balejaż trzaśniesz to ci twarz rozpromienieje... Nie będziesz na taką zmeczoną wyglądała... Bo ciemne włosy mogą cie właśnie posmutniać... no i zobaczymy jutro jak za makojazem będzie :-)
Asiowo odpocznij sobie (jak tylko mała pozwoli) i jak znajdziesz chwilke to wtedy poświęcisz nam chwilke... Teraz to już masz najważniejszą istotke przy sobie to normalne że nie masz czasu, tym bardziej że daje popalić głodomorek
Femme no to wydaje mi sie że jak teraz spróbujesz i jak K. sie nie popisze to że już go raz na zawsze skreślisz... Pozatym zobaczysz jak fajnie na swoim :-)

Ostatnia edycja:
oliwka włosy suuuuuper teraz takie puszyste są i ładnie się układają, czekam na focie z make-upem, ja tam się nie maluję no tylko rzęsy tuszuje bo nie lubię tapety na mordzie :-p i nie umiem się malować :zawstydzona/y: a z chęcią zobaczę Ciebie odstawioną :tak: a maluchy to tylko schrupać <mniam>

femme mieszkanie nie swoim jest zajebiaszcze że się tak wyrażę ;-) ja niestey jestem tylko w połowie na swoim bo w drugim pokoju mieszka druga para :-( a nie stać nas na wynajęcie całego mieszkania :-(

bylam przed chwila z moim pieskiem na ogrodzie i malego jezyka znalazlam :-p jaki nosek mial sliczny ajc :tak:ale wzielam go i do lasu zanioslam zeby tu moj psiak sie nim nie bawil:happy2: chyba zaraz sie poloze ;-)

mika hehe to ostro hehe nie pierdolisz sie w tancu widze hehe :-)ja o przewijaku zapomnialam zupelnie a z tym brzuchem to juz mi sie nie chce jezdzic Kris mi kupi albo ktos na prezent da :rofl2: kurcze dziewczyny jak ja chce juz na solkeeee i pazurki zrobic i ciuszki jakies nowe se kupic :happy:

Oliwka zajebiste masz wloski a jakie geste :) Doslownie super :) A co do make-upu to masz racje czyni cuda :D , a ze zmeczona jestes to sie nie ma co dziwic :)

Chwilami ale nie jest najgorzsze to mieszkanie z inna para ?? wolalabys z rodzicami ?? :P:P Wazne ze mozecie mieszkac razem i juz :)

Ania ,Femme dzieki za komplemenciki :D
Koszmar podobne bo dziopki w nich siedza :D tak mnie sie wydaje :)

Ostatnia edycja:
Oliwka śliczne fotki
Koszmarku dokładnie tak jak piszesz każdy ma swoją historię...
Kasia , Chwilami zobaczymy jak to będzie ważne że już na swoim to wiele zmienia
Mika - no niby wróciłam ... ale tylko płakać mi się z tego powodu coraz bardziej chce ... :-(

Mika - na zamkniętym w miarę opisane ... nie mam siły już dzisiaj pisać :-(

Netgirl - racja moja mama to mi powiedziała jeszcze lepiej że po co komu przewijak że wtedy to przewijanie automatyczne się robi a tak na łóżku to przy okazji i zabawa z tym maluchem i w ogóle że inaczej więcej czułości można w to włożyć a na takim przewijaku to takie zwykłe przewijanie :-p ... no mnie tym przekonała :-)

Mojego M. siostra używała przewijaka i nie narzekała... była bardzo zadowolona bo kręgosłup ją tak bolał że ze schylaniem sie było kiepsko... A ja będe miała łóżeczko z przewijakiem od właściciela mieszkania więc kaski na niego nie wydam... bujak też mamy dostać od nich ale nie mam zamiaru bez potrzeby dziecka uczyć byjania...
Mika ja już też mam sporo... planuje sobie na początku sierpnia zrobić oststnie zakupy i ostatnie tygodnie w spokoju sobie lerzeć i sie lenić :-) jak byś mogła to prześlij stronke tej apteki bo znaleźć jej nie moge...
Famme to bardzo niedobrze... twoje maleństwo to czuje... a to teraz wy jesteście najważniejsi a nie K. a to wygląda tak jakbyś sie właśnie o K. najbardziej martwiła...
Netgirl a używałaś przewijaka?

reklama
Kasiu - ja nie mam już siły myśleć ... a o niego w ogóle się nie martwię ... jest mi obojętny... to mnie martwi ... zobaczymy jak to się ułoży póki co jestem wypompowana ciężki dzień miałam ;/

Dobranoc wszystkim

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry