• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Famme współczuje ci tej sytuacji... trzymam mocno kciuki żebyś znalazła siły na to wszystko... połż sie i wypocznij, przestań myśleć o K. zacznij znów cieszyć sie maleństwem :-) powodzenia
Netgirl kucała bo łużko mała dosc wysokie i na kucka nie wygodnie a ona noziutka jest (150cm) a łóżko miała za małe żeby siadać sobie obok po turecku... no i po przewinieciu też nie miała możliwości żeby sie obok małego położyć wiec wiesz... ja będe miała przewijak ale czy mi sie przyda to nie wiem bo mam właśnie duże wyrko a łóżeczko i tak bedzie stało obok więc sie zobaczy jak to będzie... No i wielu rzeczy kiedyś nie było a powstały one po to żeby ułatwić nam życie... to tak jak byś powiedziała o tel kom że kiedyś ich nie było a teraz są po to żeby kase ściągnąć... Ale co do tego że nie mozna sie od razu po przwinięciu z maleństwem pobawić, pogadać to sie w 100% z tobą zgadzam :tak:

reklama
Netgirl zgadzam sie z Toba :) Na przykladzie mojego R :) Ledwie wejdzie do domu umyje rece goni na kompa , zeby oblukac co nowego , a potem kapiel i obiad , a pozniej znofu komp a ja sie tylko wkurzam :/ Ale coz !!!

:baffled:
Chwilami ale nie jest najgorzsze to mieszkanie z inna para ?? wolalabys z rodzicami ?? :P:P Wazne ze mozecie mieszkac razem i juz :)

Oj z rodzicami to za żadne skarby nie chcę mieszkać. Wyniosłam się z domu 4 lata temu i nawet nie wiecie jaka to ulga dla psychiki. Na myśl o 3 miesiącach wakacji w domu ściska mnie w żołądku. Tak na weekend mogę mieszkać, parę dni na święta ale dłużej zwyczajnie się męczę. Za dużo złych wspomnień :-( wszystko wraca, przytłacza, dołuje i powoduje, że nie umiem cieszyć się dniem, nie umiem normalnie rozmawiać, chodzę zła i czekam na dzień kiedy znów spakuję walizkę i pojadę do Kielc. Nie chodzi tu o stosunek mój do rodziców czy odwrotnie bo są dla mnie cudowni i kochani ale to dłuższa historia.
A co do tej drugiej pary to ehhhh szkoda słów :baffled: Dziwacy, on - w życiu nie widziałam większego sknery, potrafi Ci po miesiącu wypomnieć 1o gr pożyczone na ksero a ona - traktuje wszystkich jak powietrze jeśli to nie są jej kumpele, nawet cześć nie powie :baffled: ale mam ich gdzieś, ale fajnie by było jakby się wyprowadzili bo mamy naprawdę fajne osoby na ich miejsce :-D

No rozumiem ci poczesci Chwilami ja za zadne skarby nie umialabym mieszkac juz z moim ojcem :/ z mama pewnie daloby rady bo naprawde jest kochana ale nie wiem jakby to bylo na dluzsza mete po tak dlugiej przerwie :P
A tych lokatorw to masz niezlych :D:D Sprobuj ich jakos wykurzyc :D:D Moze sie uda :P
A ja siedze i sie nudze:/ Wrocilam ze spacerku z Filkiem , wykapalismy sie i on oglada bajke a ja necik :D Bylam na placu zabaw i teraz mysle sie przeprowdzic stad :/ Nie jestem rasistka , ale coraz wiecej czarnych :/ doslownie koszmar az sie czlowiek boi z dzieckiem wyjsc !!! Nic tylko klna niemilosiernie szarpia te swoje dzieci i odstraszaja ogolnie zachowaniem :/ Jedna babka przyszla z synkiem meksykanka chyba dziecko moze z poltorej roczku sypnelo mnie piaskiem ( wiecie jak to dzieci , ) ja sie nic nie odezwalam tylko sie usmiechnelam a ta jeb go w glowe i klnie rowno na niego :/ Co za suka ..... rozumiem klapsa a nie w glowe malutkie dziecko... az mnie zagotowalo !!! Wzielam i poszlam bo chyba bym jej krzywde zrobila i zrozum tu ludzi !!!

Czesc dziewczynki:-)
kurcze jakos zebrac sie nie umiem, zeby cos napisac:-( nie mam weny ostatnio..
Asiowo trzymaj sie kochana dzielnie. Wiem, co czujesz.. ja mialam dziury w sutkach .. w jeden az koniuszek palca mi wchodzil.. do dzis jestem zla, ze te cholerne piguly nie pokazaly mi jak przystawaic mala.. zainteresowaly sie dopiero, jak mialam juz pogryzione fest.. powiem tylke: trzymaj sie i nie poddawaj sie.. ja sie poddalam po 3 tyg jak zaczela mi Lena sciagac krew z ropa..
A co do kapturkow )ktoras z Was sie pytala) niektore dzieciaczki nie chca tak ciagnac.. I jesli sa np sukti podraznione to nie zawsze przynosi to ulge:-(
Trzymam kciuki za Ciebie:tak:

Co do przewijaka to ja tez uwazam, ze to jest bardzo wygodna i potrzebna rzecz..
Oczywiscie nie mozna zostawic dziecka samego na nim (logiczne).. moj za niedlugo pojdzie to smieci pewnie, ale przy drugim dziecku tez bede Go uzuwac.. Od czasu porodu takie mam problemyz kregoslupem, ze szok.. a co do przewijania na lozku, to owszem mozna ale jak dziecko juz jest bardziej ruchliwe to nie idzie..Zobaczysz sama Netgirl.. Mala bedzie Ci zwiewac z gola pupa po calym lozku:-D:-D:-D no i za niedlugo na 100% nie bedziesz jej mogla sobie tak zostawic na lozku.. :-):-):-)

A u mnie nic poza tym, ze Lena przechodzi chyba jakis okres buntu.. jest taka niegrzeczna ze szok.. na wszystko o co ja prosze odpowiada NIE. a potem jak gada cos po swojemu (czyli po naszemu krzyczy) .. w ogole odkad A wyjechal jest taka inna.. chodzi po domu, jeczy.. ja tez mam jakos mniej cierpliwosci.. od 3 dni non stop boli mnie glowa.. normlanie oszaleje chyba:-(:-(:-(

witam kobietki!!!!!!!!! wstawac!!!! ile można spac hehe:-)
ja musiałam wstać bo mi dzidzi nie pozwala, kopie i kopie:-p

co do internetyu i telewizji macie racje, ja to calymi dniami siedze w domu, i tylko tak gonie od komputera do telewizora i tak w kołko- to sie robi chore. z chęcią bym sie gdzies wybrała, ale jakos nie moge sie zebrac, taka leniwa teraz jestem

femme na początku myslałam ze chyba dobrze ze dalaś K nastepna szansę, mam nadzieje że ją wykorzysta;-)tak z ciekawosci chciałam poznac cala twoją historie, i przeczytalam pierwsze twoje posty, sa chyba od 150 strony i sie przerazilam co on z tobą wyprawial. jestem pelna podziwu dla ciebie ze potrafisz sprobowac jeszcze raz po tym wszystkim. 3 mam kciuki za ciebie
a tak w ogóle to gdzie znalazłąś mieszkanie? w gdańsku?:confused:
a i zapomnialam femme chcialaś zobaczyc, mój brzuch, jak pisałam że go praktycznie nie mam. wrzucilam na zamknięty.

Ostatnia edycja:
dsc05063ye2.jpg

Kilka fotek naszej Paulinki :-):-):-)

dsc05066ra3.jpg

dsc05092hp1.jpg

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry