• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nom troch e roboty jest a to przez daniela bo mnie poganiał i nawet nie zauważył że włośy podciełam ...potem wkleje...A u ciebie KOSZMARKU to już bliżej niż dalej tylko patrzeć jak się rozdwoisz...

reklama
Dziewczyny wróciłam ja już nie będę robiła takich zaległości bo nie mam siły wszystkiego nadrobić ;/ To co zapamiętałam czyli : :-p
Miśka - ale ty masz fajny mały brzusio jak na taki tydzień ! też mam nadzieje że będę miała taką poręczną piłeczkę :-)
Aniu - dobrze że zrezygnowałaś z tego lekarza :-)
Oliwka - i jak te włoski ścięłaś ?

Ja jestem psychicznie już wypompowana nie wiem co mam z sobą zrobić znalazłam mieszkanie wprowadzam się tam z Kubą ( ojciec dziecka ) zobaczymy jak będzie... mam nadzieje że jakoś się ułoży bo już nie mam sił ... ;/ przynajmniej będę miała swoje mieszkanie ... najwyżej wykopie K na zbity pysk i będę sobie sama radzić jak będzie znowu takie rzeczy odpierd***

Brak sił na cokolwiek ;/

mała daje nam w kość, jeść tylko chce, nie chce spać... :-( ja jestem wykonczona, a z cyców krew zaczyna leciec, takie pokaleczone:zawstydzona/y: silikony jej nie pasuja:-( ehhh... wybaczcie, ale dzis nie dam rady opisac porodu i wkleic fotki. Jak tylko Paulinka mi da opisze co i jak! Buziaki dla was!:-)

oliwka no wklej wklej :-) czekamy na zobaczenie Twojej zmiany :tak: no ja coraz blizej nawet czuje sie juz nie za bardzo nic sie nie chce a poza tym te bole to wykanczaja ale juz niedlugo :happy2: ciekawe czy ja c:happy2:zy angel szybciej sie wysypie heh :-p
femme dobrze ze zdecydowalas sprobowac mieszkac z ojcem dziecka a noz bedzie super i wszystko bedzie zajebioza :tak: jak sie sprobujesz to sie nie dowiesz wiec nic nie tracisz !!:happy: takie jest moje zdanie
asiowo asiowo czekamy na relacje :tak: a poki co spokojnie zajmuj sie Paulinka napewno jestes wyczerpana itd poczatki sa zawsze ciezkie dziecko placze nie wiadomo co mu jest ;-) czy cos boli czy glodne czy siusiu ma itp ale zaraz bedziesz w tym tak obyta ze bedziesz nam rady dawac :-p BuziOOOOle

Ostatnia edycja:
już kopiuje i zaraz wkleje obciełam 15 cm włosy i pocieniowałam a 7 lipca ide na balijaż dekoloryzujący bo nie można tak odrazu bo mi by włosy wyleciały i trza stopniowo i wkleje pare fotek z albumu tylko nie mam skanera więc robiłam aparatem i widać odbicie fleszu

Koszmarku domyślam się że nie znasz mojej sytuacji i nie wiesz co z tym facetem przeszłam ...
No ale ja zawsze twierdziłam że lepiej spróbować... chociaż gdybym nie próbowała już tyle razy z nim to moje życie wyglądało by o wiele lepiej ...

Oliwka - no to czekamy :)

no to dziołchy mata :) trzy ze chrztu jak zeskanuje to wkleje wszystkie ,moje (sory za brak makijażu) i moich maluchów...
f0bc2f746750b4da9daedbde1bb7dc54,5,19,0.jpg
924d0813e9eaaeaede4beb9ae36d52b5,5,19,0.jpg
904a7f411371e8feb4ebdf3619d64df2,5,19,0.jpg
63a5166cfe5ed91911b5ed3012ae5949,5,19,0.jpg
8c8335c0d3edfae09b5370da2bf31c1c,5,19,0.jpg
7b4724dbc14ba4e8ccb3aa53030c8f0b,5,19,0.jpg
b70e81963e6081f1046e307f5c948a95,5,19,0.jpg
a262c6d39fab780ebd214e012da902ea,5,19,0.jpg

reklama
dzięki tylko ja wyglądam jak idż stąd i nie wracaj ale po cięzkim dniu to niestety tak to u mnie jest a oczy czerwone bo niewyspana jestem a przemęczona że to szok ....a poza tym i bez makijażu jutro specjalnie dla was zrobie sobie fote umalowana i zobaczycie jaka różnica bo makijaż czyni cuda

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry