• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

chwilami poslalam Ci foto hehe tylko sie nie smiej bo mialam na nim ujeba... spodnie hahah ale co tam :tak:
polna malpo wiem ze nie jest mezatka hehh tyle juz zjarzylam :-) ale tak se mowie bo wy wszystkie jak mezatki :-p

eeej jak bedzie widoczne juz foto mojego brzucha to mi napiszcie czy on jest juz bardzo nisko :-p bo mi sie wydaje ze normalnie ale mama mowi ze niziutko juz jest :happy2:
miska kup sobie ta pilke gumowa i pocwicz na niej :rofl2: rozwarcie murowane hehe :rofl2:

Ostatnia edycja:
reklama
Miska podlacz sobie oxs :-p:laugh2:

Ja musze podliczyc ile mnie to zakupowe szalenstwo na allegro bedzie kosztowalo,az sie boje sprawdzac :rofl2: a P to chyba mnie wychlosta jak wroci :laugh2:

G. to kumpel mojego Sz.

polna nie mam jak wykorzystać Sz. :wściekła/y: teraz jest na zaliczeniu i ciul wie kiedy wróci, pewnie z kumplami wróci i się nawet nie będę miała kiedy przytulić :wściekła/y: a o baraszkowaniu moge sobie pomarzyć przez następny miesiąc bo @ się pojawiła i lipa :wściekła/y:

polna a za ile rzeczy musisz zaplacic z allegro ?:-) ja tez tam tyle siana wydalam ze jak Kris widzi ze na allegro siedze to mowi ze on w tym miesiacu wyplate wydaje i ze koniec z kieszonkowymi hehehe czubek :rofl2:

Chwilami wsumie bez sexu mozna zyc-popatzr np na mnie .. EROTOMANKA:laugh2: Przynajmniej nie bedziesz obolala :-p:-)

nocnykoszmar przyznaje sie bez bicia ze za 5 rzeczy plus koszt wysylki zaplace 408 zl :szok::laugh2:

A to mój brzusio :)

IMGP2167.jpg

Ostatnia edycja:
Koszmar to se kupie pilke :D:D haha albo po chlopie poskacze moze byc ??

Polna to szalejesz widze :P co zes nakupila ??

Chwilami bidulko nie nerwuj sie , wiem ze latwo mi mowic , ale chlopy juz takie sa ja sie powoli przyzywczajam do wad mojego R i przymykam oko bo tak to pewnie klocilibysmy sie non stop

polna to widze ze ostro tam z tematem jedziesz na tym allegro :-) hehe ja nie moge tam ciuchow ogladac bo juz bym chciala sobie jakies trendy kupic hehe a tu nie ten rozmiar :laugh2:
miska ja mowie serio o tej pilce heheh :tak: a w sumie sexik tez wskazany bo mi lekarz nakazal teraz wspolzycie bo szyjka macicy sie rozciaga a od spermy robi sie bardziej elastyczna heheh ja mowie powaznie :rofl2: lekarz mi mowil ze teraz jak tylko chce to moge wspolzyc i wrecz wskazane to jest tylko trzeba dobrze pozycje dobrac :happy:
chwilka dziekuje za fotosa hihi :happy2:

Ostatnia edycja:
reklama
polna ja juz wiekszego nie chce hehe jak na moj wzrost i wage to ja podziekuje :laugh2: postoje hehe ;-) lepiej juz niech wychodzi i nie rosnie :-pmyslisz ze on jest nisko ?? bo mi sie wydaje ze jeszcze nie

dziewczyny a pokazcie mi swoje brzuszki :rofl2: tez chce popatrzec
mika no ja mam polozenie glowkowe od dluzszego czasu a teraz moze faktycznie w kanal wchodzi i stad te bole i obnizenie brzucha , a co do zakupkow to ja tez uwielbiaaaam je robic :happy2: a jeszcze jak Kris jakims wiekszym siankiem rzuci to mmm caly dzien mnie nie ma heh:-p ostatnio mi kamizelke kupil :tak:wysilil sie hehe

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry