reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
dzieki dziewczyny:)
A Miki do mnie gadał "bababababa" i takie minki strzelał i akurat mi sie udalo cyknąc fotke:D

kamcia jednak bilet zakupiony... ale po minie niewiem czy sie cieszysz z tego czy raczej nie.....??

co do biletu to tak... nie było problemu , tylko ceny powalające sa...:confused2:
200e za 4 dni:crazy: dla jednej osoby:-(

a czy się cieszę ... no jasne że nie...
i to tylko dlatego że zostałam postawiona w takiej sytuacji a nie innej:angry:

jedyny plus to nakupię sobie polskiego żarełka ,.. i pójdę taniej do Gina
to wszystko...
a wogóle co się daje na chrzest w pl jako od chrzestnej??

A ja powracam:-) Humor mi sie poprawił:-p ale nadrabiać mi sie nie bardzo chce, bo tyle tego jest ze zaszłoby mi do jutra

kaamaa spóźnione, ale szczere życzenia dla Julki z okazji roczku:-)

Kamcia u mnie jest tak że chrzestna kupuje biała szatke a chrzestny świece. A tak potem to zalezy co uwazasz jesli oczywiscie chcesz jakis prezent zrobic

Witam.
Dzieciaki jeszcze śpią a mi brak chęci do wszystkiego.
Lolak Współczuje nocy.
Kamaa Justynka ze wzrostem mieści się w normie. Nie wiem ile mierzą dzieci w jej wieku. Spóźnione życzonka dla Julki, 100 latek.
Kamcia A jednak lecisz. Szkoda że to takie wymuszone było.

reklama
no właśine Ewi szkoda....:sorry2:
inaczej cieszyłabym się przeogromnie... no ale...

strój maja po starszym synu , więc odpada..
a z szatka to nie wiem bo jak się dogadac z kimś z kim sie nie rozmawia:confused::sorry2::-D
dla mnie to się robi śmieszne.. no ale cóż... :-p

a co u was się kupowało albo dostawałyście dla chłopców??
nie wiem złote łańcuszki? czy jakieś pieniądzie(jak tak to ile) czy coś innego jeszcze

Do góry