• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

No Femme rzeczywiście później może być problem ;-) ale dasz radę coś znajdziesz;-) Ja miałam ostatnio jakiś miodowy blond - tylko,że już następnego dnia zrobił się jakiś bardziej brązowy niż miodowy :-D

Zastanawiam się czy po skończeniu przez Maję 4 miesięcy zacząć jej wprowadzać jakieś jabłka czy marchewki. W końcu wszędzie trąbią,że jak jest na piersi to dopiero później:dry: I od czego lepiej zacząć od owoców,warzyw czy od kaszki?

reklama
LOLKAK - ja się doczekać nie mogłam aż Ninie zacznę dawać te deserki :-D :-) ja nie wiem ja bym dała ale nie jestem na Twoim miejscu myślę że sama musisz zdecydować na pewno jak dasz krzywdy nie zrobisz ;-) ja zaczynałam od marchewki i jabłuszka :-)

UMI - chodzi mi o jutro :-p

ViKamcia piękne fotki 3D i gratuluję drugiej córci. Ja to bym mogła miec same córeczki hehe:D Ale mąż chce syna następnym razem. Więc niech mu będzie:P

Co do ginekolog ja mam super i nie żałuję, że dojeżdżam te 15km. Fachowo, zawsze wszystko ze szczegółami tłumaczy, podczas ciąży wizyty co 4 tyg, na każdym usg, badanie na samolocie, instrukcja dzidzi;D hehe na monitorku no i mimo stówki bo chodziłam prywatnie zadowolenie bezcenne:)

Chrzciny robiliśmy w domciu dla najbliższych. I najważniejszych w ten dzień. Moi rodzice, mama męża, babcia męża i taka ciocia, która jest siostrą owej babci, nam bardzo bliska kobieta, Chrzestni no i my z Martynką:) W domciu dla niewielu osób nie wychodzi drogo.

Co do usg 3D mi się zachciało dopiero jak Młoda była w 32tc, trochę późno, ale i tak super mamy fotki i filmiki:) Najlepszy okres na takie fotki to ok 25tc;)

Nasza Pociecha śpi od 18.50:) Tak to jest jak nie chce mi spac popołudniami:) Ale nic na siłę.
Poza tym laptopa dopiero po 20.00 załączyłam stąd moja cisza na forum:)

Ostatnia edycja:
femme no właśnie się zastanawiam. Pediatra zapewne powie,że nie trzeba,bo dobrze (ja myślę czasem,że aż za dobrze ;-)) przybierać na wadze,ale chciałabym mi trochę wolności jak zacznie tez jeść coś innego a nie tylko moje mleko;-) Tak to się prawie nigdzie nie mogę ruszyć,bo zaraz chce jeść a z butli przecież :no: (Mam już ta Medelę -muszę przetestować ;-)) Maja nie ma problemów z brzuszkiem generalnie,od czasu do czasu jak ja z czyms przesadzę, to kupka luźniejsza i tyle. Jestem bardzie za niż przeciw :-D Zapytam się jeszcze tej babki od laktacji może coś doradzi;-)

Vegas ja też bym jeździła do lekarza pewnego nawet i dalej :-)

vegas a u was nie ma rodziców chrzestnych? tylko ich nie wymieniłaś i sie zastanawiam:-)
wymieniłam:)

Femme
kolor całkiem ładny, Boże, ale masz cudne oczy:D Choc na ostatniej focie nie podoba mi się 'czubek' głowy, dziwne koloryty wyszły.

Andrewa
mi tam się w obu kolorach podobasz:)

w tym cyklu to było moje drugie opakowanie tabletek i jestem zadowolona bo nie miałam żadnego plamienia:) W pierwszym cyklu z tabsami miałam troszkę od połowy cyklu do @.

Ostatnia edycja:
reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry