• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Femme fajny kolor :-) Jak nazywa się ten odcień?

Gosia ja też planuję chrzest na Wielkanoc,ale najpierw muszę znaleźć księdza;-)

andrewa ja wolę ciemny :-)

ja tam się cieszę,że była cisza-;-) nie mam za dużo do nadrabiania;-)

Ostatnia edycja:
reklama
t_640pacha-targi-poznanskie-20100703-056.jpg
trochę wyraźniejsze :)

andrewa ciemny... w blond wygladasz wybacz ale jak nie ty tzn troche cie postarza Ps jak chcesz cos dopisac to edytuj posty.
femme nie no super:-) a ten z dekoloryzacji to miałam podobny po pofarbowaniu najgorsze ze tak musiałam isc do pracy, a akurat nalot szefa miałam...:-D cały dzien ze mnie szydził a moja mama to omało zawału nie dostała jak mnie zobaczyła

Jutro mnie nie ma tak wiec, grzecznie pisać prosze i nie duzo bo nie dam rady nadrobić.wejde zapewne w sobote chyba ze szybciej sie jutro uwiniemy w co wątpie:-)

Uni, Vikamcia dzięki za szczerośc :-D a próbowałam edytowac ale coś mi się blokowało i dlatego tyle postów. Obiecuje poprawe ;-)
Gosia a tak apropo chrztu. Powiedzcie mi dziewczyny czy robilyście w restauracji?? jeśli tak to powiedzcie mi ile tak mniej więcej wyszły was koszty wynajmu kolalu na taką okazję....

Andrewa kolejna laska na forum :-) Ciemny zdecydowanie :-)

kochana no proszę cię bo się zawstydzę:-D
:-D:-D:-D:-D

Ostatnio edytowane przez moderatora:
woógle mam pytanie, czy któras miała tak ze sedziały ją w ciąży nogi??
mnie jakoś pod koniec już.. dokładnie nie pamiętam, ale swędziały i nogi i ręce, masakra. Na szczęście nic złego to nie było - kiedyś czytałam o jakiejś chorobie w ciąży z tym związanej, ale mnie to nie dotyczyło na szczęście:P ale chyba w ciąży takie swędzenia mimo wszystko są dosyc częstym zjawiskiem.

Dobra nadrabiam :-p

CO do cen zapłaciłam 60zł ;-) ale odbarwili mi golf :no: w bluzce od Kuby ze 3 razy miałam ją na sobie i oddali mi za nią 30zł :-p czyli 30zł plus 30zł na farby później wydałam :-p

PAULA - nie zazdroszczę sytuacji z rodzinką P:sorry: ... na żywo jest fajniejszy też zawsze taki chciałam a wyszedł przypadkiem :-D bo farba była zupełnie inna :-D

VIKAMCIA - oooo jak słodko :-) jak ja byłam na 3D to ciągle się gapiłam w te zdjęcia :-D coś pięknego :-) ... ja też nie lubię ciągle tak samo wyglądać muszę albo się farbnąć albo ściąć bo wariuje :-p

Co do zdjęć z wizyt to ja mam sporo tego z 6 razy chyba miałam usg i z każdego mam zdjęcia z tego jedno 3D :-)

SIERPIEN - sporawy brzuszek w 6 miesiącu już miałaś :-)

ANDREWA - ja do 6 miesiąca jakoś w ogóle mięsa nie mogłam tknąć tak mnie odrzucało :no: organizm sam się przystosuje nie przejmuj się jak nie masz na coś ochoty to znaczy że tego nie potrzebujesz ;-) ... zdecydowanie w ciemnych ;-) ale też może być tak że w tych jasnych po prostu brzydkie zdjęcie dałaś ;-)

LOLKAK - nie mam pojęcia :-D bo farba była średni blond czy jakoś tak ale w połączeniu z tym co miałam wyszło to :-D właśnie mam problem bo jak mi odrosty się zrobią to takiej farby nie znajdę :-D :-p

UMI - dzień bez Ciebie :szok: :-p dawno już tak nie było :-D :-p

No ogarnęłam :-D :-p

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry