Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
cały dzien ze mnie szydził a moja mama to omało zawału nie dostała jak mnie zobaczyła
a próbowałam edytowac ale coś mi się blokowało i dlatego tyle postów. Obiecuje poprawe ;-)Andrewa kolejna laska na forum :-) Ciemny zdecydowanie :-)

mnie jakoś pod koniec już.. dokładnie nie pamiętam, ale swędziały i nogi i ręce, masakra. Na szczęście nic złego to nie było - kiedyś czytałam o jakiejś chorobie w ciąży z tym związanej, ale mnie to nie dotyczyło na szczęściewoógle mam pytanie, czy któras miała tak ze sedziały ją w ciąży nogi??
w bluzce od Kuby ze 3 razy miałam ją na sobie i oddali mi za nią 30zł
czyli 30zł plus 30zł na farby później wydałam
... na żywo jest fajniejszy też zawsze taki chciałam a wyszedł przypadkiem
bo farba była zupełnie inna 
coś pięknego :-) ... ja też nie lubię ciągle tak samo wyglądać muszę albo się farbnąć albo ściąć bo wariuje
organizm sam się przystosuje nie przejmuj się jak nie masz na coś ochoty to znaczy że tego nie potrzebujesz ;-) ... zdecydowanie w ciemnych ;-) ale też może być tak że w tych jasnych po prostu brzydkie zdjęcie dałaś ;-)
bo farba była średni blond czy jakoś tak ale w połączeniu z tym co miałam wyszło to
właśnie mam problem bo jak mi odrosty się zrobią to takiej farby nie znajdę
dawno już tak nie było