• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
hehe ja tak samo myślałam jak Martynka była trochę łysawa, że kiieeeedy te kicki będę robic a dziś ma 3;D te foty są z wczoraj:) ale jak nie Kacprowi to może czas myślec o córci?:P:P:P

vegas nie dzieki:-D poczekam raczej na wnuczke:-p licze a to ze moja przyszła synowa bedzie ciutke wyrozumiała i czasem pozwoli mi poczesać małą:-p ha ale juz Kacprowi życie ułożyłam:-p

Ułożyłaś o tak :)
Dziewczyny mam pytanie ,bo w końcu i ja i moja koleżanka się pogubiłyśmy - tak , lepiej by było się spotkać ,ale za zimno jest a jej synek jest chory.
Czy jeżeli w biodrach ma 88 a w pasie 76 i to przez się chyba na pół robi co nie ?
I czy by pasowała na nią ta bluzka ?
Ona mówi ,że raczej nie a ja ,że raczej nie wiem ,ale chyba tak :O zna się któraś na tym ?
TUNIKA W PASKI MARYNARSKI STYL (1449909847) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy

Ułożyłaś o tak :)
Dziewczyny mam pytanie ,bo w końcu i ja i moja koleżanka się pogubiłyśmy - tak , lepiej by było się spotkać ,ale za zimno jest a jej synek jest chory.
Czy jeżeli w biodrach ma 88 a w pasie 76 i to przez się chyba na pół robi co nie ?
I czy by pasowała na nią ta bluzka ?
Ona mówi ,że raczej nie a ja ,że raczej nie wiem ,ale chyba tak :O zna się któraś na tym ?
TUNIKA W PASKI MARYNARSKI STYL (1449909847) - Allegro.pl - aukcje internetowe, bezpieczne zakupy
:szok: wnioskuje ze chodzi ci o wymiary podane na aukcji. Mnożysz je razy 2 i juz masz obwód właściwy bioderek i pasa.
A w ogóle wymysliliscie juz imie dla dzidziusia? jesli juz pisałas to przepraszam, a i skad jestes bo nie masz pod avatarkiem:-)?

reklama
Vegas ale ta Twoja córa słodka:-)

Nika ona mi w dzień w ogóle nie śpi-przymknie oko na 5-10min.

Umi jak dla mnie to codziennie może brać taki przykład z Kacpra;-):-D

Elizka dzięki:-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry