• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas ta czarno-biała fotka świetna. Martynka ma ładny uśmiech :tak:
Widać, że dobrze sobie Martynka radziła, najadła się chociaż? ;-) co z tego, że brudna, ubranka można wyprać :tak:
A bratankowie sami nie jedzą? Ile mają lat?
potem Wam wstawię filmik jak Mała je, ale nie miałam okazji wcześniej na wrzutę wrzucic:P
Bratankowie teraz mają 4 lata i jedzą, ale do 3 roku życia ich jedzenie SZCZERZE wyglądało jak teraz od Martynki. Tak to jest jak bratowa do 2rż miksowała im jedzenie. A do 3rż karmiła je. Karmiła? Raczej latała za nimi z jedzeniem bo nie radziła sobie z nimi. Potem musiała ich nauczyc samodzielnego jedzenia bo przedszkole się zbliżało i musieli umiec jeśc sami. Tak samo załatwiac się na nocnik co opanowali dopiero jak skończyli 3 lata. Teraz już na kibelku się załatwiają.

A Martynka najadła się, coraz lepiej sobie radzi:)

reklama
Vegas do 2rż miksowała jedzenie? :szok: przecież chyba mieli czym gryźć, więc nie widzę w tym sensu:-p
Moja też już w miarę ładnie je :tak: ogólnie to sama spokojnie się naje, jak je serek to już ładnie trzyma łyżeczkę i nawet jej z tej łyżeczki nic nie wylatuje ;-) tylko mam problem z tym, że Zuzia bierze łyżeczkę i po stole sobie nią "jeździ" :dry:

Vegas do 2rż miksowała jedzenie? :szok: przecież chyba mieli czym gryźć, więc nie widzę w tym sensu:-p
Moja też już w miarę ładnie je :tak: ogólnie to sama spokojnie się naje, jak je serek to już ładnie trzyma łyżeczkę i nawet jej z tej łyżeczki nic nie wylatuje ;-) tylko mam problem z tym, że Zuzia bierze łyżeczkę i po stole sobie nią "jeździ" :dry:
no miksowała, poważnie mówię. A oni jak mieli 2 lata to już mieli całą paszczkę zębów. Ale nie wtrącam się, raz się wtrąciłam bo nauczyłam z moją mamą bliźniaków sikac i kupkac na nocnik to dostałyśmy ochrzan od bratowej;/ taka była nam wdzięczna. Mówiła, że to są jej dzieci i ona się nimi umie zając. Ale że byli u nas 2tyg na wakacjach to wzięłyśmy sprawę w swoje ręce. Przecież my musiałybyśmy im pampki kupowac.

Co do włosków to ja ostatnio małej zrobiłam zdjęcie jakie już ma długie :szok: Zobacz załącznik 325593 a i tak ma jeszcze warkocza kawałek :-p w ogóle jak ją czesałam wtedy i przyglądałam się jakie te włosy są zdrowe lśniące i w ogóle a te moje już takie poniszczone :dry: :-p

VEGAS - mała przesłodka jak zawsze te kiteczki są bombowe :-D

ANETKA - Zuzia bardzo się zmieniła włoski jej dużo uroku dodały :-) fajniutka dziewczynka i zawsze taka uśmiechnięta :-) aa i fajnie mówi zuzia :-D :-p

LOLKAK - mi brakuje jakiegoś dla dziedzi teraz mam jakiś najniższy pakiet i nie mam żadnego :dry: a tam jest chyba z 7 i to takie fajnie szczególnie cieszę się z tego da vinci no i HBO Cinemax i coś jeszcze 2 miesiące będziemy mieli za freeko więc się cieszę :-p ale głównie mi chodzi o tvn style czy tvn 24 no i discovery w końcu moje kochane będę wszystkie mieć uwielbiam te kanały :-p

DAFFI - :szok: genialny wynalazek muszę to mieć !! :-D :-p

CO do samodzielnego jedzenia Nina już ładnie sama je wszystko nawet zupkę :-p w przedszkolu musi jeść sama więc się nauczyła :-) ale jej ciężko usiedzieć na miejscu :no: więc i tak trzeba pilnować żeby wracała do stolika i jadła bo co chwilę ją coś rozprasza :sorry: :-p

Ostatnia edycja:
Vegas no to rzeczywiście fajnie Wam podziękowała.. :sorry2:

femme jakie długie :szok::szok: Kiedy Zuzka takie będzie miała, już się nie mogę doczekać :-p Możesz szaleć z fryzurkami ;-)
Masz rację, Zuzia zawsze uśmiechnięta :-p

femme zrób jej warkocz dobierany;-) pewnie ładnie by wyglądała :tak:
Ja jakbym Zuzce wyprostowała włosy to też dłuższe by miała:-p zawsze jak myję jej włoski to tak fajnie widać jakie ma, do ramion mniej więcej są :tak:

matko kochana, Martynka dostała lalkę co śpiewa takie piosenki, że wymiękam ''miała baba koguta'', ''gdzie strumyk płynie z wolna'' i inne tego typu, wysiadam, a Mała uwielbia lalę:P

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry