• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

DAFFI - świetny filmik :-) już w miarę mi wyszło :-D :-p

NIKA - wiesz co ? jak dla mnie kręcisz i to strasznie najpierw ta niby sekretarka teraz jakiś syn nie wiem w ogóle o co chodzi z Twoją osobą :no: nie mogę się połapać już w tym co piszesz ...

KAAMAA - oj współczuje ... mi przez wichurę Nki nie zamontowali jeśli Cię to pocieszy :-D:laugh2: :-p

no i super:D
z czasem sie wprawisz i pojdzie ci.

Anetka i napisalas to czego Nika sie obaiwala...
ale dla mnie tez jest dziwne jesli chodzi o wypprawke....
skoro juz raz ja szykowala za drugim razem problemu byc nie powinno.
myslke ze takie i inne rzeczy pamieta sie po pierwszym razie no ale coz... moge sie mylic.
Ja np do drugiego dziecka w tych kwestiach pytac nie musze.. no ale to ja;p

reklama
paula pewnie, że tak, u takich dzieciaczków nawet 2 miesiące różnicy to jednak sporo czasu ;-) Zuzia mi z dnia na dzień coraz więcej gada, ale już się nie mogę doczekać aż zacznie mówić zdaniami :-p
Moja Zuzka za to bardzo fajnie mówi "cześć" brzmi to mniej więcej "ciejj" :-D

Anetko Twoja Zuzia to w ogole mnie urzekla dzis bardzo mocno! caly czas puszczam sobie filmik jak mowi "Zuzia":D nawet m sie pochwalilam:D

paula a miedzy naszymy skarbami jest nie wiele roznicy:)

reklama
Hej Lasencje

Mi od początku Mika była dziwna, no ale.. ten jej Filip wyskoczył jak.. Filip z konopii hehe.

Ja zaraz kładę Perłę spac bo mi się snuje na nóżkach. Mąż pojechał po piwka, wcześniej oglądał filmidło a my szalałyśmy z Martynką:) Dziennie ją mierzę jakby miała z dnia na dzień urosnąc:P wychodzi ciągle 75 w porywach 76. Taka ciekawa jestem ile waży a szczepienie dopiero w czwartek.

a wiecie mam dla Was specjalnie filmik z tą lalą śpiewającą, posłuchacie potem przebojów:P:P

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry