• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paula dzięki :-) A Twoja Zuzia dużo już mówi? ;-)
U nas też taka pleść wychodzi koło okna:dry: i też już chyba wszystkiego próbowaliśmy, cały rok wszystko ok, a zaczyna się zima to i to cholerstwo wyłazi :dry:

reklama
Ja już miałam chyba wszystkie preparaty do pleśni i też nic z tego.

Femme ja nawet nie wiem jakie tu są dziecięce ;-) Minimini i Disney to wiem,bo oglądałam ;-) Maja lubi odgłosy śpiącej rybki z MM;-)

Vegas bratowa niezła jest. Nikt jej nie mówił,że dzieciaki powinny jeść coś zębami??

Paula moja bratowa ogólnie jest OK, ale jest typem człowieka, który nie lubi jak mu się błędy wskazuje. Zwłaszcza wychowawcze. Rozumiem ją, też by mnie to wkurzało, ale często ludzie w dobrej mierze coś sugerują.

:szok: wnioskuje ze chodzi ci o wymiary podane na aukcji. Mnożysz je razy 2 i juz masz obwód właściwy bioderek i pasa.
A w ogóle wymysliliscie juz imie dla dzidziusia? jesli juz pisałas to przepraszam, a i skad jestes bo nie masz pod avatarkiem:biggrin2:?

Owszem wymiary :-)
Dziękuję bardzo :D

Jeszcze Wrocław ,ale możliwe ,że nie długo się przeprowadzimy ,bo teraz jeszcze tam dom jest w remoncie gdzie sie przeprowadzimy...:-)
Imię wymyśliliśmy Natan :)

Cześć Dziewczynki :-)

Ja dzisiaj do tyłu, przez tą cholerną wichurę pozrywało linie i nie mieliśmy cały dzień prądu :no:

Pierwszy raz zmarzłam tak w swoim domu.

Postaram się trochę nadrobić ale to później idę nacieszyć się światłem :-D

DAFFI - świetny filmik :-) już w miarę mi wyszło :-D :-p

NIKA - wiesz co ? jak dla mnie kręcisz i to strasznie najpierw ta niby sekretarka teraz jakiś syn nie wiem w ogóle o co chodzi z Twoją osobą :no: nie mogę się połapać już w tym co piszesz ...

KAAMAA - oj współczuje ... mi przez wichurę Nki nie zamontowali jeśli Cię to pocieszy :-D:laugh2: :-p

reklama
femme to trzeba było pokazać :-p

paula to przecież sporo mówi jak na roczne dziecko ;-) Zuzka jak miała roczek to też mówiła tylko te "podstawowe" słowa :-p mogę Cię pocieszyć, że moja Zuzia nie umie mówić "nie ma", zamiast tego wychodzi jej "mami" :-p

Nika masz syna? :dry: to po co pytałaś co trzeba kupić dla dziecka jako wyprawkę? Chyba powinnaś to już wiedzieć... nie rozumiem Ciebie za bardzo :sorry2::sorry2:
I jeszcze jedno pytanie, ile Twój mąż w końcu ma lat? Bo ostatnio nam pisałaś że 37 czyli 14 lat różnicy, a na początku jak przyszłaś to pisałaś, że między Wami jest 10 lat różnicy...

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry