• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas dzięki :-)

Eliza dzięki ;-) A to cwaniak mały z Mikiego, teraz będzie umiał wszystkich sobie ustawić :-p gratuluję nowej umiejętności :tak:

Nika to czekamy na fotkę ;-) gratulacje :-p

umi Wybaczam :-p:-D

lolkak dzięki ;-) to długą drzemkę sobie Maja zrobiła. Zuza jak już zaśnie to śpi conajmniej godzine, ale teraz coś nie chce się położyć i zasnąć :dry:
A ile Maja ma drzemek w ciągu dnia?

Malwina dziękuję bardzo ;-)

Vegas Martynka śliczna ;-) te jej włoski są naprawdę cudne :tak: i w ogóle jak ładnie pozyje :tak: jak ja robię zdjęcia Zuzi to w ogóle nie patrzy w aparat tylko np na telewizor.. :dry: ja też zaraz dodam kilka zdjęć z dzisiaj ;-)

Zobacz załącznik 325555Zobacz załącznik 325556Zobacz załącznik 325557Zobacz załącznik 325558Zobacz załącznik 325566Zobacz załącznik 325567Zobacz załącznik 325569

reklama
Vegas Martynka to istna modelka:d atak slicnziusia i te mini robi fajowe:)

Anetko no pelen podziw dla Zuzi jak delikatnie dziewczeco mowi swoje imie:)
brawa dla niej ogromne:)
no i gwiazdeczka jest sliczna.
ja bym chciala zeby julce taks ie kitusie krecily jak waszym gwiazdom!

Daffi a ja bym wolała, żeby Zuzka miała proste włoski ;-)

Eliza szalejesz dzisiaj z avatarami :-p:-p

Ale tu się cicho zrobiło. Przemek z Zuzią leżą i zasypiają, a ja nie mam co robić:sorry2:

Anetka ma 3albo4 ale ciężko to nazwać drzemkami jak śpi 5-10minut i zaraz potem otwiera szeroko oczy i koniec ;-)

Elizka zapomniałam napisać,że gratuluje synkowi nowej umiejętności :-)

lolkak moja też tak kiedyś miała, że 4 drzemki ale po 10-15 minut, to było strasznie męczące.. :sorry2: jeszcze trochę i będzie miała dwie drzemki, później jedną i za jednym razem będzie godzinę spała albo i więcej :-p;-)

ja zjadłam pyszności z McD, mama teraz poszła z Perłą na spacer. Mam więc moment dla siebie.

Anetka słodka Zuzia i super jej w kickach:) Pamiętam jeszcze jak taka łysiutka z leksza była;D ile ona ma cm? bo się wysoka wydaje a nie pamiętam jak pisałaś ile ma.

Moja ma już jedną drzemkę. Do 13 spokojnie od rana jest na chodzie a jak się wyśpi to potem tak do 19-20 szaleje, czasem i później, zależy jak długą ma tę drzemkę w ciągu dnia.

Małża ominęła świeża bułeczka z Mcd i frytyy, ale tak to jest jak się nie mówi za wczasu, że się ma fuchę u babci. Będzie odgrzewał:P

Vegas Zuzka długo była "łysa" racja :-p ale w końcu zaczęły jej rosnąć te włoski :tak:
A ma 87 cm :tak:
Zuza też ma oczywiście jedną drzemkę, chociaż nie zawsze w ogóle ją ma. Teraz właśnie zasnęła, trochę późno, ale lepiej niż jakby miała mi o 18 zasnąć i o 20 się obudzic :-p i tak pewnie pójdzie spać po 22 :dry:

wybaczcie, że tak fotki ciągle wstawiam:-D ale ta mi się też szalenie podoba:-) DSCN2024_450x600.jpg

a tu Perła z dziś jak sama jadła
DSCN1902_450x600.jpgDSCN1909_450x600.jpgDSCN1913_800x600.jpgDSCN1915_800x600.jpg

hehe i najlepiej to wyglądała na koniec:-D:-D
DSCN1918_450x600.jpg

ale jestem zdania, że jak nie będzie się dawało dziecku próbowac samemu jeśc to długo sama nie będzie jadła. Jak moi bratankowie chociażby nie patrząc daleko z przykładów u nas w rodzinie

reklama
Vegas ta czarno-biała fotka świetna. Martynka ma ładny uśmiech :tak:
Widać, że dobrze sobie Martynka radziła, najadła się chociaż? ;-) co z tego, że brudna, ubranka można wyprać :tak:
A bratankowie sami nie jedzą? Ile mają lat?

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry