• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Vegas mi sie bardzo podoba zdjecie ktore masz w animacji jak dajesz sobie buziaka z Martynka. jak martynka na nim cudnie wyglada... taka lalunia do calowania:)

reklama
femme uzależniłaś się od tego serialu :-p

Daffi aż tak ładnie jej to wyszło? :-p Zuzia też mi każe co chwilę to puszczać, narcyz mały mi rośnie :-D

Vegas jak Zuzia była w Martynki wieku to chyba podobnie mierzyła, bo pamiętam, że na roczek miała sukieneczkę w rozmiarze 74 ;-)

Anetko bardzo ladnie jej wyszlo.. no ona to tak subtelnie powiedziala:d
haha narcyz;p dzieci tak maja. mi Kacper niektore filmiki karze wlaczac po kilka razy z jego udzialem. wlasnie jak znajde i wytne moment ktory chce to wam pokaze cos smiesznego Jak kacper sie smial a raczej wymuszal i pajacowal;p
jak mama z tata go ogladali i on byl tez i widzial ze sie smialismy to zaczynal nam na zywo to powtarzac. no ubaw po pachy;p

Ta dziewczyna mnie rozbroiła. Ma dziecko (4 letnie-a nie 20 letnie). Wiec powinna wiedzieć co potrzebne w wyprawce. A już pytanie o poród i nacięcie krocza(????). Gdyby jeszcze pytała mam,które rodziły dwukrotnie jak to było.
Wydaje mi się,ze rejestrując się na takim forum od razu się pisze czy ma się dziecko czy się spodziewa.

Daffi a Ty masz jakiś program co można jakoś skrócic filmik? Bo ten co mała je sama jest za długi!! wrrr!! idzie szajby dostac, co chwilę mam za długi filmik a jak dla mnie to długi nie jest:( masakra a taki fajny!!

Anetka moja Perła nosi niby jeszcze 74, większośc ubranek, a niektóre już 80. Pomijam te dziwne rozmiarówki typu ubranko na 2l bo też takowe ma, albo miała do niedawna kożuszek 2-4m:P

Śpi od paru minut:))

Vegas po formacie nie mam ale ja zawsze wgooglach szukam.. kiedys juz skracalam...
zaraz poszukam i jak znajde jakis latwy w obsludze to podesli ci link do niego.

Ostatnia edycja:
Vegas po formacie nie mam ale ja zawsze wgooglach szukam.. kiedys juz skracalam...
zaraz poszukam i jak znajde jakis latwy w obsludze to podesli ci link do niego.
byłabym wdzięczna. Dziś szukałam, ale może złe hasełko napisałam i nic mi sensownego nie znalazło.. Koleżanka podesłała mi linka bym z torrentów ściągła, ale zanim mi się to ściągnie;/

Vegas Windows Movie Maker- tym da się skracać flmy a jest od razu na kompie ;-)

Pokażę Wam jeszcze Zuzię podczas oglądania Teletubisiów :-)
[video=youtube;bQ4t-SowvF0]http://www.youtube.com/watch?v=bQ4t-SowvF0[/video]

Paula no a myślisz, że jak ja Małą mierzę?;D też miarą krawiecką:) ale myślę, że dobrze wychodzi skoro dziennie ten sam wynik jest. A wadze mojej nie ufam albo nie chcę ufac, żeby moje dziecię miało tylko 8400g toż to szok. Więc podam Wam wagę jaką mi doktorka powie w czwartek. Mam nadzieję, że wszystko ok z Małą i nic złego nie powie:P i mam nadzieję, że dobrze jej pucuję ząbki i się babka nie uczepi:P Martynka średnio lubi miec myte zęby;/

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry