Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
ale lekarze to olewają i nawet nie mam jak tego potwierdzić
Mój brat jest policjantem to zajeli się nim żeby wykluczyć choroby, depresję itp. a mnie maja głęboko gdzieś
co do diety to się nie znam bo się nimi nie interesuję
Ogólnie to chyba zbyt ciężko jem
Z wodą bywa różnie bo na dłuższą metę mnie odrzuca, ale chociaż te 2-3 szklanki staram się wypić na dzień, zawsze to coś. Pływam więc to raczej nie jest sport na powietrzu ;-) ale dziennie robię 4km z buta na uczelnię. Cukru to dużo dostarczam bo łasuch na słodycze jestem
Teraz mam nadzieję, że sobie ureguluję jakoś spanie bo praktyki będę miała zawsze o tej samej porze. Bo na studiach to raz miałam zajęcia na 7 rano raz na 15 i spałam w cały świat. Mam troszku za niskie ciśnienie i im dłużej odpoczywam np. przy kompie czy książce mam coraz niższe
(po mamie). Ehhh zostanie mi pewnie kupić maseczkę tlenową na noc jak bratu.
żeby nie było 
Mojemu Sz. to czasem takie banały musze tłumaczyć, że jakby ktoś podsłuchał to wstyd 
Jutro podzwonię to ludzi z mojej grupy, może oni coś wiedzą
Szukałam butów na praktyki i udało mi się już w drugim sklepie medycznym kupić i przy okazji pomogłam kobietce a'propos kuli bo nie wiedziała po której stronie używać, na jakie wysokości itp. a babka ze sklepu nie kumata troszkę w tym temacie. Hehe jednak coś w tej łepetynie zostało po tym roku i się przydało :-) Kupiłam książkę "Klub mało uzywanych dziewic"
fajnie się ją czyta, tak szybko i przyjemnie. Zamówiłam sobie parę rzeczy z Oriflame u babeczki u której zawsze zamawiam. Odwiedziłam mieszkanie nasze i takie strasznie puste, ponure i w ogóle bleeee bez tych szpargałów naszych i bez mojego Sz. :-( Spotkałam się z kumplem na pifffku i tak się zagadaliśmy, że o mało co nie spóźniłam się na autobus do domu i nie zdąrzyłam się wysiusiać
i całą drogę walczyłam ze zwieraczami pęcherza
Mój Sz. był dzisiaj na Ukrainie cały dzień i teraz pewnie śpi ze zmęczania moje kochane Słoneczko
mam nadzieję, że z powodów tylko tych dobrych, miłych, przyjemnych i szczęśliwych. Nad Asterią się ostatnio zastanawiałam. Ma któraś do niej foonik?
Ale naprodukowałam....przepraszam, że Was zanudziłam ale nie musicie tego czytać 
swoja droga Bartek ma kamienny sen jak nic go nie rusza :-) zreszta moj siostrzeniec tez tak ma -moznaby bylo odkurzac przy Nim a On nawet nie drgnie ale moim zdaniem tak to jest jak w domu jest juz starsze dziecko a to mlodsze sie przyzwyczailo do halasu i spi twardo !!
miłego dnia :-)

a teraz jak jej grzechotka grucham to jest spokuj... ale trudno jedna reka pampera zmieniac

kosmetyki odpadaja bo ja wiem ze Ona i tak je odda starszej corce bo Jej to wszystkiego brakuje