• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

Famme ja tam siary do tej pory nie mam ale jakoś mi sie nie spieszy... byleby po porodzie sie mleczko pokazało...

A jeszcze ma M. siostra wyskoczyła z tekstem: "to ty już taka dobra do porodu jesteś nie":wściekła/y::no::angry::crazy::szok:
Normalnie tym mnie wybila ze wszystkiego!!!

reklama
Czesc Dziewczynki :) Ja tylko na chwilke bo teraz czasu brak ::) Narazie jeszcze w dwupaku :/ Ale ,mam nadzieje ze juz niedlugo :P Dzisiaj bylam na basenie i sie troszke poruszlam moze cos sie ruszy dzidzia i wyjdzie wkoncu :P

A co u WAs ??

Chwilka dzieki :) Ale nie wiem wlasnie jak to sie ma w praktyce w szpoitalu ?? jak pojde na wizyte to sie popytam :)

Ewii i normalnie Ty zaproponowalas ta pozycje czy oni sami w szpitalu ?? No ja bym chciala zeby moj R byl :) przy filipku to pod koniec juz chcial ale Go wyrzucilam z sali bo myslalam ze udusze bylam taka wsciekla z tego bolu :P , a teraz to nie wiem bo nie mammy z kim zostawic Fifka , chyba ze sie uda to bedzie :)

Asiowo to masz aniolka w domu :) I gratuluje mezulka :P

Koszmar i co dasz sie nagrywac ?? Bo aj bym chyba udusila :P chyba z ejuz pod koniec jak dzidzi bedzie na brzuszku :) Co do wyjazdu Twojego to Ci sie nie dziwie ale mus to mus :PMoj za to uwielbia klepac mnie po tylku czego ja doslownie nienawidze :/ doslwonie koszmar

Oliwka slicznusie zdjecia :) A dzieciaczki cudne :)

Polna no nie dziwie sie wogole :P Ale co zrobisz sa ludzie i parapety itd. a pozatym oni by chcieli dostawac a nie umieja dawac , a tak sie nie da :P

Olenka trzymam kciuki obys zdala :) No to doczytalam i gratuluje:)

Firanka gratuluje:)

Femem moze i on sie stara i wogole ale mysle ze zabardzo sie pospieszylas z tym ze dalas mu szanse , minelo za malo czasu ! Ale to Twoja decyzja i nie potepiam :) To jest Twoje zycie a tylko moje skromne zdanie:)

netgirl no to zacznimy od początku :) prawdopodobnie jest to u mnie chociaż po części genetyczne bo tak samo ma mój brat :baffled: ale lekarze to olewają i nawet nie mam jak tego potwierdzić :wściekła/y: Mój brat jest policjantem to zajeli się nim żeby wykluczyć choroby, depresję itp. a mnie maja głęboko gdzieś :wściekła/y: co do diety to się nie znam bo się nimi nie interesuję :p ale staram się jeść regularnie a żołądek i tak dopoimna się o jedzonku jak zbliża się pora posiłku. Ostatnio jadłam niej owoców i warzyw ale to przez szalony grafik dnia :baffled: Ogólnie to chyba zbyt ciężko jem :baffled: Z wodą bywa różnie bo na dłuższą metę mnie odrzuca, ale chociaż te 2-3 szklanki staram się wypić na dzień, zawsze to coś. Pływam więc to raczej nie jest sport na powietrzu ;-) ale dziennie robię 4km z buta na uczelnię. Cukru to dużo dostarczam bo łasuch na słodycze jestem :-D Teraz mam nadzieję, że sobie ureguluję jakoś spanie bo praktyki będę miała zawsze o tej samej porze. Bo na studiach to raz miałam zajęcia na 7 rano raz na 15 i spałam w cały świat. Mam troszku za niskie ciśnienie i im dłużej odpoczywam np. przy kompie czy książce mam coraz niższe :baffled: (po mamie). Ehhh zostanie mi pewnie kupić maseczkę tlenową na noc jak bratu.

polna hehe jeszcze zrobisz ze mnie jakaś maniaczkę porodów ;-) kilka lat temu oglądałam "Pierwszy krzyk" czy jakoś tak, film dokumentalny o porodach to coś tam pozostało. A teraz miałam trochę na Fizjologii człowieka na studiach :-p żeby nie było :-D

firanka, oleńka GRATULUJĘ MATURKI !! :)

z tą głupotą facetow i tłuamczeniem im jak dziecku to chyba każda tak ma :baffled: Mojemu Sz. to czasem takie banały musze tłumaczyć, że jakby ktoś podsłuchał to wstyd :baffled:

Dzisiaj bylam w Kielcach na uczelni dowiedzieć się coś więcej o tyk praktykach, o której, do kogo się zgłosić itp. ale oczywiście to chyba za trudne pytanie dla uczelni :wściekła/y: Jutro podzwonię to ludzi z mojej grupy, może oni coś wiedzą :confused: Szukałam butów na praktyki i udało mi się już w drugim sklepie medycznym kupić i przy okazji pomogłam kobietce a'propos kuli bo nie wiedziała po której stronie używać, na jakie wysokości itp. a babka ze sklepu nie kumata troszkę w tym temacie. Hehe jednak coś w tej łepetynie zostało po tym roku i się przydało :-) Kupiłam książkę "Klub mało uzywanych dziewic" :-D fajnie się ją czyta, tak szybko i przyjemnie. Zamówiłam sobie parę rzeczy z Oriflame u babeczki u której zawsze zamawiam. Odwiedziłam mieszkanie nasze i takie strasznie puste, ponure i w ogóle bleeee bez tych szpargałów naszych i bez mojego Sz. :-( Spotkałam się z kumplem na pifffku i tak się zagadaliśmy, że o mało co nie spóźniłam się na autobus do domu i nie zdąrzyłam się wysiusiać :baffled: i całą drogę walczyłam ze zwieraczami pęcherza :-D Mój Sz. był dzisiaj na Ukrainie cały dzień i teraz pewnie śpi ze zmęczania moje kochane Słoneczko :happy:

PS Snoopek chyba zapomniała o cyber-ciociach :-p mam nadzieję, że z powodów tylko tych dobrych, miłych, przyjemnych i szczęśliwych. Nad Asterią się ostatnio zastanawiałam. Ma któraś do niej foonik?

AAAAAA :szok:Ale naprodukowałam....przepraszam, że Was zanudziłam ale nie musicie tego czytać :-p

Ostatnia edycja:
Ehh... miejsca nie mogę sobie w ogóle znależć... myślałam, że nasza mała jeszcze będzie się bawiła z Ampim... wczoraj w nocy jednak umarł... tak mi go szkoda... najgorsze jest to, że tak się męczył... wiem, że dla Niego to już lepiej, ale jak umiera członek rodziny, to jest ciężko... z Nim dorastałam... mój Ampulek... :-(

Cóś mi z forum się pojeb....... Bo jak biore na szybką odpowiedz to mi okno się nie otwiera tylkop jak biore cytuj to mogę cokolwiek napisać,a i nie mopgę liter pogrubić i emotek wstawić >?może wiecie o co chodzi?????

Czesc wszystkim :-)

Oliwka a mi tam wszystko dziala :-p swoja droga Bartek ma kamienny sen jak nic go nie rusza :-) zreszta moj siostrzeniec tez tak ma -moznaby bylo odkurzac przy Nim a On nawet nie drgnie ale moim zdaniem tak to jest jak w domu jest juz starsze dziecko a to mlodsze sie przyzwyczailo do halasu i spi twardo !!

Ja tylko na chwilkę dzisiaj przeprowadzka więc pewnie trochę zamieszania będzie może wieczorem znajdę czas żeby wpaść i opowiedzieć co i jak :-) nie drukujcie za dużo !! :-p miłego dnia :-)

Nie wiem co jest ....cholery zaraz dostane...chba zaraz się znów zaloguje od początku bo mam dość takiego pisania!!!!! Acha nom dobrze ze barti tak spi bo przy oliwce to chodziło się na palcach i jak mały płakał w nocy to ona się budziła a teraz spoks się przyzwycziła

Siema szalone:-) kurcze prawie 100 stron do przeczytania a ja czasu nie mam... Nie mialam jak wejsc bo laptop mi sie popsol, a i Kasi nie odpisalam bo kasa na koncie mi sie skonczyla:zawstydzona/y:
Rozpuscilam Luske i nie mam zycia, caly czas by na rece chciala... dobrze ze juz niedlugo bedzie mozna jej dac zabawke w lape to spokuj bedzie:-D:-D a teraz jak jej grzechotka grucham to jest spokuj... ale trudno jedna reka pampera zmieniac:sorry2::sorry2:
Jedziemy dzisiaj na bioderka, mam nadzieje ze ma w pozadku:-)
Jak sobie radzicie z upalami?? moja mala wczoraj w samym body caly dzien siedziala a i tak cala spocona byla:confused:

reklama
femme fatal no to powodzenia i UWAZAJ na Siebie ;-) pamietaj niczego nie dzwigaj <nono> odtego jest plec glupsza :-)

Oliwka oj tak tak My przy Ali tez na paluszkach chodzilismy ale przyzwyczailam Ja do tego ze moge spokojnie obok ogladac tv a Jej to nie rusza :cool2:

Dzis u Nas pogoda taka dziwna ... niewiadomo jak to dziecko ubrac -raz grzeje a za 5 minut zimno jak chol..... :no:

Ej a co mozna kupic tesciowej na imieniny ? :confused: kosmetyki odpadaja bo ja wiem ze Ona i tak je odda starszej corce bo Jej to wszystkiego brakuje :sorry2:

Snoopy WITAJ :-) ja Ali w upaly ubieralam tylko pampersa i najwyzej krociutkie spodenki -zreszta kiedys wstawialam zdjecie to widac bylo !!
Trzymam kciuki !! !! !!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry