• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Heh... Dobre pytanie. Ja mam 17 lat i jestem w 6 miesiacu ale o mojej ciazy rodzice dowiedzieli sie od mojego chlopaka bo ja nie czulam sie na silach. Mama bardzo sie ucieszyla. Gorzej z ojcem bo do tej pory sie do mnie nie odzywa i nawet nie interesuje sie moja ciaza. Ciekawe czy to sie zmieni jak zobaczy wnuka.

Mika ja tez uwazam jak Koszmarek, ze body starcza.. ja bym na Twpoim miejsu miala dwie pary przygotowane na dlugi i krutki rekaw.. a zreszta ty rodzisz w lipcu wiec pogoda powinna byc ladna.. a zreszta zawsze mozesz zapytac sie pielegniarkiz noworodkow jak ubrac dziecko..
Ja jak zabieralam lene ze szpitala to wzielam body sweterek, spodnie, i kangurka to ta pielegniarka sie smiala, ze nigdy nie ubierala noworodka w spodnie odkad pracuje w szpitalu:-D:-D ja stiwerdzialm, ze moje dziecko nie bedzie w spiochach po dworze paradowalo:-) nie zwracajcie uwagi na mnie - jestem walnieta na tym punkcie.. uwazam, ze spiochy do domu a ciuszki na dwor.:-D:tak:

Lena tez miala z H&M na wyjscie, tylko, ze sweterek i spodenki.. smiejemy sie z moim A, ze nasza corka ma wiecej markowych rzeczy niz my razem:-):tak: a co do spioszkow to mialam jedne takie sliczne z Kolorino bodajze:-)jedyne, kotrwe mi sie podobaly:tak:

hehe eee mi sie duzo podoba :tak: nawet z lumpa mam zajefajne trafilam na kilka "smyka" i dalam grosze za nie :-p ale rampersy mi sie tez podobaja :-p ja mysle ze jak pojde na spacer z wozeczkiem to poprostu bedzie jej wygodniej niz w spodniach :tak: chyba ze jakis dresik z wygodnego materialu bo dzins narazie odpadl sa nieprzyjemne dla skory dziecka i niewygodne :happy2:

No dzinsy na lato odpadaja.. ja rodzilam w kwietniu to nie bylo jeszcze upalow..a rampersy sa przeslodkie.. Lenka wygladala w nich cudwnie.. teraz juz nie kupuje, bo smiesnzie by wygladala :-D:-D:-D

Zazdroszcze Ci tych lumkow.. u mnie jest jeden, ale zawsze dostawa rano a ja nie mam jak do centrum dojecvhac.. zreszta nie bede targala ze soba Leny tak wczesnie, zeby na 8 rano byc na dostawe.. wiec zostaje mi tylko i wylacznie allegro:tak:

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry