• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

nocnykoszmar Ty jak zawsze na forum :-p

Mika moim zdaniem body pod pajacyk wystarcza wzupelnosci !!

Ja pamietam jak kazalam mojemu P przywiezcz wyprawke dla Ali-kupilam taki sliczny bialo rozowy komplecik ze smyka a On przywiozl mi dwa rodzaje spiochow,3kaftaniki. 2 inne kompleciki :szok: a i 2 kocyki dla Ali bo wedlug niego kombinezonik by nie wystarczyl :sorry2:

Mam pytanie - w sobte rano wplacilam na konto pieniadze gosciowi z allegro i do tej pory nie dostalam potwierdzenia ze przelew doszedl !! Qrcze mozliwe ze tak dlugo to trwa ?
Odrazu pisze ze napewno wyslalam pieniadze na Jego konto !!

Ostatnia edycja:
reklama
netgirl nie wiem ile taka maska kosztuje ale pewnie strasznie droga :-( Jak każdy sprzęd medyczny.

Witam!
Netgirl ja tez mam legalnego antywirusa :-) i mam spokój, tak co jakiś czas format i tyle wspaniałych rzeczy sie traciło

A ja używam darmowych antywirusów bo szkoda mi wydawać kasy na coś co i tak nie jest wystarczająco skuteczne :tak: A od czasu do czasu skanuje sobie wszystkie dyski i wiem co mam niepożądanego na kompie :tak: I usówam tylko zainfekowane pliki i nie muszę formatować całego kompa tracąc całą zawartość :-p A format robię tylko dysku z systemem operacyjnym a zawartość reszty dysków pozostaje nienaruszona. A dla świętego spokoju wszystkie zdjęcia i dokumenty mam na płytach i nic nigdy nie straciłam przez format.

Chwilami oooo wlasnie -szkoda kasy na antywirusy jak mozna zainstalowac darmowego !!

Moze Ty sie znasz na przelewach ? pisalam to w poscie przed Toba !!
ja juz szalu dostaje ,co chwile sprawdzam poczte czy przyszedl meil od goscia :no:

polna przelew moze isc nawet do 5dni !! a czemu nie bralas za pobraniem ?? ja nic nie biore za wplata bo huje mojego brata oszukali i biore albo za pobraniem albo wcale :no:
chwilami co tam Kocie u Ciebie ?? ja kurde caly czas prawie w domciu ehhh juz sie nie czuje wczoraj mnie caly dzionek nie bylo i bylam tak zmeczona ze nie pytaj :no: wogole mam co chwile mrowki w nogach albo dretwienie ale nie wiem od czego :eek:

Ostatnia edycja:
nocnykoszmar Oni nie biora za pobraniem !! a w h... zrobic nie powinni bo gosc ma kilku letni staz i ma prawie tysiac pozytywnych komentarzy !!

pozostaje mi czekac :blink:

a tak bym chciala juz sie pobawic zabawkami :-):-D

nocnykoszmar Tak mam kontakt i pisalam ale gosc napisal ze nic nie doszlo !!oj walnieta to jestem jak wypije :-D chodziaz teraz to jestem wzorowa mamusia i zonka :happy2:

Opowiem Wam co zrobilam kiedys z kumpela w domku nad jeziorem :-D
Wypilysmy za duzo no i godzina 2 wnocy zachcialo Nam sie frytek a 3 kumpela ktora pila tylko soczek to mowila ..nie nie ma ziemniakow.. to h..... poszlysmy naprzeciwko za lasem w pole do jakiegos goscia i wyrwalysmy ziemniaki z lodygami :-D:-D ta 3 sie wqrzyla bo nie bylo nas 2 godziny (zbieralysmy jeszcze szyszki za koszulki)to poszlysmy pare domkow dalej do ogrodka i zabralysmy doniczke z rozami :sorry2::-D

jak sie bylo mlodym to robilo sie rozna glupstwa :cool2:

Hehe polna zdolna bylas:-):-)
My juz po badanku, bioderka cacy:-D teraz mamy na 20 sierpnia znowu wizyte, chyba bylam najmlodsza mama z dzidziem na badanku:-D:-D kazda sie na mnie jak na kosmitke patrzyla:-D:-D:-D

reklama
Snoopy to fajnie ze badanie wyszlo dobrze :happy2: zreszta opowiadaj jak tam J sie zachowuje ?
Ja pamietam jak poraz pierwszy poszlam na szczepienie z Ala to wszystkie mamy byly kolo 30,az sie glupio czulismy z P bo wszystkie na Nas sie patrzyly :eek:

Ja sie dopiero uspokoilam jak poznalam P :-)
ja to nawet jak wypilam potrafilam wyjsc na sosne ,gorzej bylo zejsc to kumpela rozlorzyla na ziemi swoja bluze i mowila SKACZ :-D

koszmarku Ala spi ;p a ja wcinam gofry z borowkami :-)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry