reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Znasz to? Dzień ledwo się zacznie, a Ty już masz na koncie przebieranie w półśnie, mycie części do laktatora i gorączkowe poszukiwania smoczka pod kanapą. Jeśli w tym chaosie marzysz choć o jednej rzeczy, która ułatwi Wam codzienność – weź udział w konkursie i wygraj urządzenia Baby Brezza, które naprawdę robią różnicę! Biorę udział w konkursie
reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
mika to juz koncowka wiec moga Cie bolec plecki i napinac sie brzuszek to normalne i nic Ci nie jest :-) wrecz dobrze ze cos czujesz bo juz porod blisko jest :-p

Mika dzieki ze mi powiedzialas bo ja w tych sprawach jestem zielona ;-)
a co do body to i tak zawsze polozna ubiera noworodka jak sie wychodzi do domu! przynajmniej u Nas w szpitalach tak jest nie wiem jak u Ciebie !! ale moim zdaniem kazde body jest dobre bo przeciez wczesniej czy pozniej i tak bedziesz musiala ubrac wiec nie ma co odkladac na pozniej ze sie boje bo cos zrobie :tak:

My idziemy na polko :happy2: bo Ala mi juz bzikuje w pokoju :sorry2:

mika jak mogę nie płacić za coś to tego nie robię :-p do te pory nie miałam, żadnego problemu z wirusami...nie licząc mojego starego kompa, który był tak stary, że jak włączyłam antywirusa to tak go zamulało, że Word nie chciał chodzić :-D no i dysk mi się sam sformatował jak nie było antywira :eek:

polna jak masz internet to nie prościej mieć konto internetowe? Ja mam w mBanku jak większość na allegro i przelew dociera zaraz na konto po kliknięciu "zatwierdź" Ja jestem niecierpliwa i nie lubię bawić się w przekazy pocztowe bo za długo trwa i jeszcze trzeba dodatkowo opłacic tą transakcję.

koszmarku nigdy nie brałam za pobraniem bo szkoda kasy. Zazwyczaj zamawiam drogch rzeczy przez allegro i często opłata za pobranie byłaby większa niż kwota za przedmiot :-p Staram się zminimalizować koszty a nie powiększać :-p A jeśli ktoś Cię oszuka to allegro zwraca kwotę ale max 300 zł jeśli się nie mylę.

A u mnie szkoda gadać :-( mam takiego doła, że nie wiem co ze sobą zrobić. Jeszcze parę takich dni to wracam do kielc na mieszkanie bo w domu wykończę się psychicznie. Nie mam sił do rodziców :wściekła/y: Przeryczałam dzisiaj pół dnia i jeszcze nie ma Sz. obok i nie mam do kogo się przytulić :-:)-:)-( K***a jak ja chcę już październik!!!!!!!!!!!!

chwilami ja zamawiam mase rzeczy i za przesylke nie duzo wychodzi i place tylko raz wiem mi to nie robi;-) ja szafe za 300zl ostatnio bralam pozniej kanape za 450zl lozeczko za 250zl itd wiec i tak wszystko sie oplacilo :tak: bo normalnie bym za to wszystko duzo wiecej dala
kurcze to nie fajnie za takie samopoczucie masz :eek: a gdzie wogole ten Twoj jest ? bo ja sie zamieszalam troszke :eek:
mika jak czujesz ze to cos innego niz kurczenie macicy to biegaj do lekarza ja jak tylko mialam do czegos watpliwosci zaraz szlam na wizyte musisz sama czuc co i jak obserwuj sie i bedziesz wiedziala czy to normalne czy nie musisz odroznic bol brzuszka od cwiczen macicy wtedy moga wystapic kolki bo ja mialam i bylo to naturalne

Ostatnia edycja:
Dziewczyny ale smaka zrobilyscie z frytkami:-D:-D

Snoopy to dobrze, ze z bioderkami wszystko ok..a co do gapienia to sie nie przejuj.. na szczescie jest coraz wiecej mlodych mam i potem te stare beda sie zle czuly:-D jak babcie przy nas:-D:-D:-D:tak:

Mika jesli czujesz sie inaczej niz zwykle, 2 nospy nie pomogly to pojedz moze lepiej na izbe.. a czujesz takie bole jak na @?brzuszek w dl Cie ciagnie?? kurcze nie wiem, co doradzic:-(
A co do ubierania to u nas w szpitalu tez polozna ubiera dziecko, wiec pewnie w Twoim bedzie ak samo..

Kurcze Lena koljeny dzien swiruje.. dzis np byla ze mna mama do gdziny 14 i Lena byla ok, bawila sie sama, byla taka jak kiedys(tzn jak Adam byl) a mama pojechala to Lena zaczela swirowac.. nie moglam sie na krok rusyc, bo tak zaczynala plakac, ze az lzy lecialy.. nie wiem, moze ona sie boi, ze ja tez znikne jak tata nagle:-(

reklama
Siemka Laseczki co tam u WAs??

Ja dzisiaj mykam na wizyte do lekarza zobaczymy czy sie cos ruszylo :p Ciegle mam uczucie jakbym miala rodzic bo tak mi dzidzia napiera ale narazie wszystko wporzo:)

Snoopy no wreszcie :p No to Alusia daje Ci w kosc :p A byla takim aniokiem :::D:D Jak kazde nasze malenstwo :D

Polna a moze kup jej cos praktycznego do kuchni ?? albo cos do ubrania :pNapisz przepis na te gofry bo smaka zrobilas :p

Koszmar moim zdaniem z tymi ciuszkami to nie ma sie co bac jak sie wypierze i wyprasuje :p Ja mam mnostwo rzeczy po innych dzieciach i fifi zyje do tej pory i nic mu sie nie stalo :)

Zywa to milego wypoczynku zycze :) A Hania to chyba w normie ::pnie pamietam ile moj Wazyl w tym wieku:)pozatym kazde dziecko rozwija sie inaczej :)Ale jak wszystko wporzadku to mysle ze dobrze :)
OO i dobrze ze z Toba tez ok :) a co z tym piaskiem ??? Bo aj sie wogole na tym nie znam:p

Chwilka to pojasnij rodzicom :p Zartuje :) Ale szkoda ze taka sytuacja z nimi , a do SZ nie mozesz zadzwonic?? mi nawet rozmowa przez telefon pomaga :p

Koszmarek no wlasnie tera moja kojlej :p Nie wtryniaj sie w kolejke :DD:D heh a co ile masz skurcz e??
bo u m nie brak jakichkolwiek skurczy tylko krzyze bola jak fiks :/

Do góry