• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

hehe nooo wlasnie :-) one sa slabe wiec chyba jeszcze nie i co 15min :tak: chyba ze sie rozkreca hehe myslisz ze lepiej rodzic w dzien czy w nocy ??
miska no ja tez tak mowilam hehe ja mam mase z lumpa to kasia mowila ze boi sie o uczulenie itp ;-) a ja z polna jej tlumaczylam ze nie ma takiej mozliwosci :no: a tak w ogole to Ty sie rusz hehe moze jakis sexik na pobudzenie skurczy hihihi na kiedy Ty masz termin na 11?

Ostatnia edycja:
reklama
Netgirl tak to pierwsza taka dluga rozlaka... A dzwon do nie codziennie rano ale na Lenie to nie robi wrazenia.. poslucha co tata powie i oddaje mi sluchawke.. a ja jakos sobie radze, choc strasznie tesknie.. brakuje mi wszytskiego, co bylo z A zwiazne.. zawsze popoludniu szlismy razem na spacer a teraz chodze samaz Lena..itp..

Koszmarku ja uwazam, ze lepiej rodzic noca, bo np. jak teraz upaly itp a w nocy to w maire przyjemnie jest.. i co jest plusem nie ma odwiedzajacych na oddziale i niemusza sluchac krzykow:-D Ja dziekuje bogu, ze rodzilamw nocy, bo tak sie darlam, ze az wstyd by mi potem bylo:-D:-Dale z tego, co wiem, to wiecej maluszkow rodzi sie wlasnie noca.. Prosze nas tu informowac o przebiegu sytuacji:-)

basiu hehe oczywiscie ze w razie co to ciocie internetowe beda zaraz o wszystkim wiedzialy :tak: musze wziac pozniej jakies numery do was zeby wam wyslac sms w razie co ;-) ja tam myslalam wlasnie ze noca lepiej tylko sie boje bo wtedy bardziej zmeczona jestes czy przy skurczach nie powinno sie tego odczuwac ??zebym spiaca nie byla hehe :eek:

Nie wiem jak inne dziewczyny ale ja po 12 godzinach juz padalam.. ale skurcze nie dadza zasnac.. wydaje mi sie, ze zmęczona to mozesz sie czuc ale spiac no nie wiem:-) ja sennosc poczulam dopiero jak Lena miala chyba z 3 godziny.. wisiala na cycy a mi sie tak strasznie spac chcialo.. chyba do dzis nie odespalam jeszcze wszystkiego..
zawsze jak ktossie miepyta co by chcala dostac to odpowiadam, ze sen.. tak bym sobie pospala do 8 chociazby. ale nie moja cora o 5 juz na nogach:tak:
Jak cchesz to posle Ci moj nr na priva:tak:

hehe no ze mnie tez spioch :tak: nie wiem jak bede w nocy co dwie godziny wstawac hehe :no: mam nadzieje ze jak sie przyzwyczaje to bedzie ok hehe ;-) pewnie ze daj numer :-) bede pisac jak bede na porodowke jechac hehe ale przedemna powinna byc miska :-p

ok priv poszedl:-) powiem Ci, ze do tego nocnego wstawania to idzie sie przyzwyczaic, ale potem zmeczeie robi swoje i w nocy smieszne syt sie zdarzaja.. my np. szukalismy Lenke po lozku.. :-D:-D:-DBylam pewna, ze jej nie odlozylam do lozeczka.. a A mial ze mnie polewke:-D:-D ah co zmeczenie robi z czlowiekiem:-D

Ej a Wy to nie macie co robic ze tak przedtymi monitorami siedzicie ? :-p

Chwilami ja to jestem jakas przeciwniczka kont interenetowych :no: zreszta znajac siebie jakbym miala konto to ciagle byly by puste :-D

nocnykoszmar ja tez mysle ze lepiej rodzic w nocy tym bardziej w lecie ! a co to snu to uwierz mi jak bedziesz rodzic to nie bedziesz senna :-p:-)
chyba ze tak jak moja siostra nie bedziesz miala skurczy podczas porodu :sorry2: takiej to dobrze ,oba porody miala takie,lekarze tylko mowili kiedy ma przec a tak to zadnego bolu nie czula jak miala skurcze !!

Basia a Lenka juz spi ?

Polna to niezle miala Twoja siostra.. Jakby miala znieczulenie zoo tylko, ze za darmo:-D:-Dniektore kobiety to maja szczescie:tak:
A Lena juz spi od 18.30:tak: a ja ogladam sobie "Rozmowy Noca":-)

Koszmarku mam nadzieje, ze teraz doszlo:)

Ostatnia edycja:
basiu hehe nie ma tam Twojeho numeru tylko napisane nr i pustka hihi wyslij jeszcze raz :-)
polna hehe mi sie nudzi wstalam tylko obiad robic i sprzatnac a tak sie bycze caly czas hehe no co korzystam poki moge ;-) to Twoja Sis miala naprawde zajefajnie :-) hehe tez bym chciala miec taki luksus hihi:happy2:

reklama
Basia a ja mysle jakbys klada Lenka spac po 20 to i spalaby dluzej :tak: ale wiadomo ze trudno dziecko przyzwyczaic co zmian tym bardziej jak nie ma kto pomoc i wspierac !!

a co do siostry to mowila ze wszyscy lekarze i pielegniarki przyszly z oddzialu ginekologi,patologi i pozloznictwa zeby byc przy porodzie bo mowili ze takie porody zdarzaja sie raz na milion a w tym szpitalu to byl akurat drugi przypadek :-)

Moja Luska wlasnie oglada krzyzowke :cool2:
a wlasnie bo Ty mi chyba nie pisalas jakie Twoja Lenka pije herbaty ?? bo ja daje ALi z biedronki !!

Ostatnia edycja:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry