nocnykoszmar
Entuzjast(k)a
BASIA teraz mam hehe ale znika po kilku sekundach ale zlapalam mysle ze moze dla bezpieczenstwa zanika ale w sumie nie jestem pewna
Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

wiesz to wszytsko u nas ma swoj rytm (ja mam na tym punkcie hopla) wstajemy rano, o godz 7.30 sniadania, 9.30-10 drzemka do okolo12 no a potem nie spi juz i dlatrgo klade ja tak szybko
bo buidulka nie wytrzymuje..a do tego nawet jak wstanie o godzinie 7 (co zdarza sie az na pol roku) to i tak kladzie sie sama kolo 10:-)
ale jak zapisalas to dobrze
:-) a potem to bedziesz szla spac razem z dzieckiem :-)
Z Tym siku to swieta racja.. ja wszedzie chodze z ta przylepa moja.. jak ide sama to leci za mna i krzyczy mamamamam.. a potem na przeciwko mnie i krzyczy sii siinocnykoszmar korzystaj z chwili bo jak urodzisz to nawet na siku nie bedziesz miala czasu:-)
![]()

wyrzuca pampersa do kosza (inne rzeczy tez cche na ktore mowimy, ze sa bee
), zamiata po swojemu, itp..
wiecie jak to smiesznie wyglada.. roczne dziecko piluje, zeby mama nosila kapcie
w ogole u niej wszystko musi byc na swoim miejscu.. czasem to wkurzajace jest;-)
:-)
ja Ja powoli ucze sprzatac po sobie-fakt robi to po swojemu ale przynajmniej jest porzadek na dywanie 

ja zjadlam kolacje z Krisem i chyba zaraz sie poloze i znowu jakis film wlacze :-) ciekawe co tam u Femme dzis ma przeprowadzeke hihi