Adam tez nie ma interetu.. chodzi do biblioteki i ma godzine darmowa..
no i dzwoni do mnie bo ma 100mn darmowych.. ale sam jeszcze nie wie dokladnie.. dzwoni i jak mu mowi, ze za Free to sie laczy
a co do zasilku to Adas bedzie skaldal wniosek o benefity..w Anglii jest to oklo 19 funtow na tydz ale mozna sie o milion innych starac ktore nam sie naleza..
w ogole to tylko Polska jest taka zacofana, bo tam ccha za wszelka cene matce z dzieckiem pomoc.. a u nas najlepiej zabrac dziecko do domu dziecka i spokoj.. dlaego czekam jak na szpilkach na wiadomosc od mojej przyjaciolki czy na wrzsien praca bedzie i lecimy wszysyc wtedy
no i dzwoni do mnie bo ma 100mn darmowych.. ale sam jeszcze nie wie dokladnie.. dzwoni i jak mu mowi, ze za Free to sie laczy
a co do zasilku to Adas bedzie skaldal wniosek o benefity..w Anglii jest to oklo 19 funtow na tydz ale mozna sie o milion innych starac ktore nam sie naleza..
w ogole to tylko Polska jest taka zacofana, bo tam ccha za wszelka cene matce z dzieckiem pomoc.. a u nas najlepiej zabrac dziecko do domu dziecka i spokoj.. dlaego czekam jak na szpilkach na wiadomosc od mojej przyjaciolki czy na wrzsien praca bedzie i lecimy wszysyc wtedy

Tam zarabia prawie 4 tysiace wiec szybciej skonczymy budowe i wprowadzimy sie do domu !! 
u nas za to bys nawet 200 zl nie dostala..
kazdy moze miec o tym inne zdanie 

mnie brzuch nigdy nie bolal do niedawna zaczelo sie to jakis miesiac przed terminem moze niech sie jeszcze inne dziewczyny wypowiedza na ten temat bo napewno kazda inaczej reaguje na cialo obce w organizmie moze Ciebie akurat brzusio boli ale gdyby to sie utrzymywalo to nie bagatelizuj tego tylko niech lekarz sprawdzi ostroznosci nigdy za wiele pamietaj !! :*