Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij
Moja za to nigdy wózka nie lubiła, tylko na nogach tak teraz jak idziemyh na spacer i na dole widzi wózek to mówi "brum brum" i się do niego ładuje 

słodkie są dzieciaczki jak tak się tulą do lalek, misiów. Moja podpatrzyła u Teletubisiów "tulimy" i teraz woła "tuli" i leci się przytulić ;-)

Przed 8 już pobudka. Z mężem wszystko porobiliśmy, posprzątaliśmy, obiad przygotowany, to teraz mamy czas. Przemek gra w fife na PS a ja sobie netuje
na szczęście sny spełniają się na odwrót czyli dzisiaj rano dostałam okres :-)

mniejszy. Gratuluje dobrej nocki i powodzenia na szczepieniu. Daj znać, jakie wymiary ma mała

potem tak mnie nerwa opanowała ze zygzakiem jechałam i gosc po egzaminie stwierdził ze myslał ze ja tego łuku nie skończę poprawnie
jak wyjechałam z łuku to juz wiedziałam ze jest ok. Mogłam sie zgubic tylko na jednym na zawracaniu w którym muiałam wjechać na srokowy pas i nie najechac na ciągłą ale mnie tam nie wziął. Potem zabłysnełam bo on mi kazał jechać w lewo a ja sie zastanawiałam które to jest to lewo skoro tam tylko odbic mozna było w prawo
okazało sie ze jemu chodziło o to ze droga lekko zakreca i mam jechać tak jak jechałam. Eh fajny był ten egzamin:-). Czym sie depilujesz?
i zazdroszcze nocki:-)
podczas okresu to ja się z bólu zwijam. Tak mnie boli, że szok, nie wiem co ze sobą zrobić. Jakąś tabletke przeciwbólową muszę poszukać