• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
cześć dziewczyny:-)

ViKamcia ale super macie pogodę,a malutka jest urocza:-)

paula gratuluje nocki;-)

patisia co to za człowiek, matkoooo:szok:

malwina świetne te zdjęcia;-)

anetka no to fajny miałaś sen, mnie się ostatnio śni tylko praca:sorry:

Vegas fajnie,że spacer się udał i Martynka trochę podreptała sama:-)

kaamaa u nas -15 masakra jednym słowem:sorry:

patrycja zdrówka dla Kubusia :*

umi współczuje nocki

lolkak i jak po szczepieniu?:-)

u mnie tragedia:wściekła/y: rano obudziłam się z katarem, bólem głowy, temperaturą,ledwo co wstałam z wyrka:szok: byłam u lekarza, teraz Michał mnie przywiózł z przychodni,pojechał do apteki i do biura powiedzieć,że bierze wolne,bo stwierdził,że będzie ze mną siedział w domu, no ja też oczywiście dostałam zwolnienie narazie do końca tygodnia.

Umi, Patrycja :szok::szok: 11 dni, ale macie przerąbane.

Ja mam takie skąpe dlatego że mam przerośnięty prawy jajnik, a skąpy @ to jeden ze środków ubocznych :cool2:

Teraz mam super bo mnie nie boli, ale przed ciążą jak miałam jajeczkowanie na prawy jajnik to na pogotowiu lądowałam.:sorry:

Pati niewiem może dzis? zobaczymy...
trinaa zdrówkaaaa!!!!! kuruj sie!

Co do okresu wczesniejszego to przed ciazami mialam 3-4 dni i koniec. a po ciazach zazwyczaj 3 dni i 4ty dzien to takie plamienie gdzie we wkładce chodzilam.

Trinaa zdrówka!! polecem miód z czosnkiem i mlekiem fuuj, ale stawia na nogi.

Eliza i co odpoczęłaś trochę?
My tu przy jednym narzekamy :-D a Ty z Mikim to masz odpoczynek, podziwiam :tak:

Anetka te silk touch też są fajne, nie lubię tych crooved crows czy jakoś tak :-Dtych z zakręcanymi rowkami.

Lolkak :-D rozwaliłaś mnie :-D czytaj czytaj zobaczymy czy będzie efekt.

Mój okres trwa max 4 dni, 1 dzień w miarę 2 bardzieł obfity ale wystarcza mi rozmiar "normal" a 3 dnia to albo mini albo wkładka :tak:

ja tez uzywam OB te silk touch i roznica wyczuwalna na maxa,... zwyklego tampona to ja nawet zaaplikowac nie moge i bardzo boli te sa tak latwe w aplikacji ze az chce sie ich uzywac. moja @ tez trwa 4 dni max.. z tym ze 4 dzien to juz tylko lekki plamienie z 4 plamki na caly dzien. najgorzej mam 2-go dnia wtedy musze miec i tampona i podpaske niestety tak sie leje.... no a 1 dnia @ jest silny bol brzucha.
ogolnie nie jest zle... przed ciaza mialam 5 dni @ i dwa ostatnie to plamienia a teraz juz tylko 1 dzien.

Trina zdrowka kochana.

Ostatnia edycja:
reklama
Potrzebuję Waszej pomocy...
Właśnie robiłam Zuzi kitke i zauważyłam na główce żółte plamki, które jak delikatnie zdrapałam odklejają się, czyl to chyba ciemieniucha..?? U takich dużych dzieci też występuje? Zuza miała może jeden dzień jak była malutka ale nie przypuszczałabym, że 2-latek może to mieć :sorry: i teraz mam problem bo nie mam pojęcia jak jej to usunąć. Wyczesać ciężko, bo ma już dłuższe włoski... :sorry:

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry