• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Daff no to gratuluję Ciotuniu :tak: dla siostry również.

Ixi 9 tc :szok: łaaał to już 3 miesiąc. Super że wszystko z fasolinką w porządku.

Eliza już chodzi za rączki :szok: super! zdolniacha :tak: Julka w jego wieku zaczynała raczkować :-D

No Julka śpi na reszcie, a ja jestem taka padnięta że chyba zaraz do łóżka spać :sorry:
Ostatnio śpię po 6h, ciężko mi zasnąć chyba muszę zacząć jakieś "wspomagacze" łykać :dry:

Daff
Eliza już chodzi za rączki :szok: super! zdolniacha :tak: Julka w jego wieku zaczynała raczkować :-D

No Julka śpi na reszcie, a ja jestem taka padnięta że chyba zaraz do łóżka spać :sorry:
Ostatnio śpię po 6h, ciężko mi zasnąć chyba muszę zacząć jakieś "wspomagacze" łykać :dry:

Alan w tym wieku to juz sam chodzil:-) jakos wlasnie na poczatku 9 mies:-)
ja moge oddac troche snu:) ja znowu bym spala caly dzien i aby leb na poduszce poloze i spie:d

edit

Aneta no on ma tylkie 2 przy tych zebach tak to jedna:)

Młody mi sie połozył, wykąpałam go bo sie dzis z Tomkiem zamienilismy:-D ale ciapa mała nie była zadowolona ze mamusia kąpie Spryciaz mały sie przyzywczaił ze zawsze Tomek go kąpie i tak mnie wodą zciapał ze szok:-D uwielbiam go eh. Jutro mnie nie ma ale to juz mówiłam, ale musze sie pozalic bo mi sie jechac nie chce, ale przynajmniej podjedziemy do heliosa zapytac jak to z tymi biletami jest:biggrin2: A w niedziele podrzuce małego mamie o 13 to sobie pochodzimy z Tomkiem po galeriach w rzeszowie jak za starych dobrych czasów:biggrin2:.

Młody mi protestuje:/ własnie sie zaczął tak złoscic ze o mało nie wywalił siebie razem z łózeczkiem:/ chyba będe musiała o tym nowym pomyslec wczesniej niz planowałam:/

anetka a mnie dzis mały cały czas wołał tań( tańcz) padamz nóg:-p a w chowanego tez bym sie pobawiła
Kamcia ja nie znosze gotować nawet zwykły rosół gotuje z przepisem:-Dmimo ze od 2lat gotuje go w praktycznie każdy weekend.Piec tez nie lubię, ale jak musze to upieke i mi wychodzi:-p takim kompletnym beztalenciem nie jestem, po prostu len zemnie okropny.
Elizka ja sie zatrzymałam na tym ze twój Miki miał 2 miesiące a ty juz o chodzeniu mówisz:-D.Nie wiem jakim cudem aledzieci innych szybciej rosną

Co do apetytu po przyjsciu od tesciowej moje dziecko stwierdziło ze chce buche ( bułke) a że mi sie nie chciało wierzyc ze chce to dałam mu takąo zwykłą i zaczęłam robic kopytka jak zaczęłam je gotowac mały przyszedł patrze a on juz całąbułke zjadł prawie:-D
potem zjadł eszcze 5 kopytek:-) ach odrobił za cały tydzien nie jedzenia

fikusek dzieki:-) tezmam takanadzieje a jeszcze wiekszą mam że młody wytrzyma bez ruchu 15 min:confused2:. Średnio w to wierze:laugh2: ale cuda czasem sie zdarzają:-)

a ja wzięłam 3 tabletkę bo mnie już szlag trafia z tym bólem;/ Maleńka śpi od kwadransu. Za chwilkę NW:) Głodna coś jestem, ale zaczekam na Małża:D Lepiej się je w towarzystwie:) Więc jeszcze z 2.5h zaczekam:D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry