Obejrzyj wideo poniżej, aby zobaczyć, jak zainstalować naszą stronę internetową jako aplikację internetową na ekranie domowym.
Notka: Funkcja ta może nie być dostępna w niektórych przeglądarkach.
Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

jak mu sie to spodobalo!
dwa razy obszedl pokój tak trzymajac mnie za dwie rece a potem złapałam go tak pod paszkami, a potem ja go usadzilam bo to za duzo jak na takiego szkraba, choc mu sie to nie spodobalo ;-) Skubaniec mój no... :-)trzymała się kręgosłupaKamcia to ja nie wiem jak ona Ci się w tym brzuchu zmieściła![]()

superOlaboga..... ile mialam nadrabiania
Yyyyyy juz nie pamietam co mialam odpisywac ze starszych stron
Daffi gratulacje dla bratowej
ixi czekamy a wiesci od gina :-)
a przypomnialo mi sie Femme slicznie wygladasz choc dla mnie to w ciemnych wloskach ci najlepiej
A wiecie co, mój szkrab mnie zadziwia! Ostatnio juz staje ładnie przy meblach itd, tz jak sie go postawi, albo jak zlapie za reke to sie podnosi sam, a dzisiaj zlapal mnie za reke i zaczol kroczki stawiac!jak mu sie to spodobalo!
dwa razy obszedl pokój tak trzymajac mnie za dwie rece a potem złapałam go tak pod paszkami, a potem ja go usadzilam bo to za duzo jak na takiego szkraba, choc mu sie to nie spodobalo ;-) Skubaniec mój no... :-)

i mówiła "szukaj" tzn coś w tym stylu, nie aż tak wyraźnie, ale można było zrozumieć o co chodzi

ten lezy i sie wierci...