• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Ech... Drzemałam 2 godziny i dalej czuję się jakbym dostała czymś ciężkim w głowę. Wszystko mnie drażni :-(
Zjadłam na obiad zupkę ziemniaczaną. Na jakieś 20 min przeszło ale znowu czuję się tak samo a nawet gorzej.
Jeszcze z K rozmawiałam. No i dał aluzję "na jaja" żebym przyjechała. A ja oczywiście na poważnie to wzięłam pierwsze. I mi przykro się zrobiło bo chciałabym a nie mogę. 55km pociągiem i busem jechać. Do tego pogoda beznadziejna. I bałabym się jechać już teraz. Poprosił żebym nie brała tego do siebie bo żartował ale ja dzisiaj nie wyrabiam i normalnie mi się ryczeć chce...

Ooo już mi łzy same płyną...

Daffi -no to gratki
Ixi- napisz później jak wizyta.

A mój dziś ma apetycior. Niedawno wstał i doczepił się do kopytek. A teraz je kiełbaski. Wieczorem może zje troche zupy -bo teraz wolał kiełbaskę.

Olaboga..... ile mialam nadrabiania :dry:

Yyyyyy juz nie pamietam co mialam odpisywac ze starszych stron:-p
Daffi gratulacje dla bratowej :tak:
ixi czekamy a wiesci od gina :-)
a przypomnialo mi sie Femme slicznie wygladasz choc dla mnie to w ciemnych wloskach ci najlepiej:-p

A wiecie co, mój szkrab mnie zadziwia! Ostatnio juz staje ładnie przy meblach itd, tz jak sie go postawi, albo jak zlapie za reke to sie podnosi sam, a dzisiaj zlapal mnie za reke i zaczol kroczki stawiac! :-D jak mu sie to spodobalo! :-D dwa razy obszedl pokój tak trzymajac mnie za dwie rece a potem złapałam go tak pod paszkami, a potem ja go usadzilam bo to za duzo jak na takiego szkraba, choc mu sie to nie spodobalo ;-) Skubaniec mój no... :-)

Kamcia to ja nie wiem jak ona Ci się w tym brzuchu zmieściła:-p:-p
trzymała się kręgosłupa:-D
Eliza_eM sliczny ten Twój MIki.. no i super że już staje:tak:
kaamaa ja Ci powiem co do basenu , że z moją chodziłam na basen od 5 miesiąca życia , no i mieliśmy normalnie w przebieralni przebierak , tam ją przebierałam , a teraz siedzi sonbie na szafce i ją przebieram normalnie a pampka na stojąco:tak:
trinaa zdrówka życzę
femme super masz teraz włoski
a zaproszenie to tak , ode mne:-D
zapomniałam napisaC na nk
chciałaś zobaczyć jak wyglądam a sie akurat natknęłam jak komuś komenta pisałaś i zaprosiłam:-p
Chérie slicznie małemu Danielkowi po obcięciu:tak:
Daffi garauluję bratowej :happy:
Vegas ale masz małego głodomorka.. hihi a taka niepozorna:-p
umi no nie mów że nie lubisz gotować...
ja lubię a wręcz uwielbiam gotować , piec,... i wymyślać jakies nowe potrawy:tak:
ixi powodzenia u gina :tak:

a jeśli chodzi o nas i lekarza to wybierzemy się do pl lekarza , tylko trzeba się telefonicznie umówić...
wiedziałam ze tyle czekania bedzie na marne bo powiedza mi ze nic jej nie jest i że to samo przejdzie:baffled:
ynhhh masakra
no nic ja narazie zmykam bo po spacerku od razu wskoczyłam na BB hehe
bęe wiecxzorkiem teraz trochę idę pobawić się z małą:tak:

Olaboga..... ile mialam nadrabiania :dry:

Yyyyyy juz nie pamietam co mialam odpisywac ze starszych stron:-p
Daffi gratulacje dla bratowej :tak:
ixi czekamy a wiesci od gina :-)
a przypomnialo mi sie Femme slicznie wygladasz choc dla mnie to w ciemnych wloskach ci najlepiej:-p

A wiecie co, mój szkrab mnie zadziwia! Ostatnio juz staje ładnie przy meblach itd, tz jak sie go postawi, albo jak zlapie za reke to sie podnosi sam, a dzisiaj zlapal mnie za reke i zaczol kroczki stawiac! :-D jak mu sie to spodobalo! :-D dwa razy obszedl pokój tak trzymajac mnie za dwie rece a potem złapałam go tak pod paszkami, a potem ja go usadzilam bo to za duzo jak na takiego szkraba, choc mu sie to nie spodobalo ;-) Skubaniec mój no... :-)
super:) Moja Perła zaczęła tak w lipcu, czyli jak miała 7 miesięcy, ale ona tak to lubiła, że potrafiła tak przejśc połowę spaceru:D ale za to raczkowac zaczęła dopiero w 10m:D

Daffi gratulacje dla bratowej :-):tak:

kiniorek a dlaczego Wy nie mieszkacie razem? jak to możliwe, że małżeństwo mieszka osobno?

Eliza gratuluję postępów u Mikiego. Niedługo sam Ci zacznie pewnie chodzić ;-)

Kamcia oby polski lekarz okazał się bardziej kompetentny :tak:

Dzisiaj z Zuzą bawiłyśmy się w chowanego i ciągle kazała mi się chować do szafy albo za fotele :-p i mówiła "szukaj" tzn coś w tym stylu, nie aż tak wyraźnie, ale można było zrozumieć o co chodzi :tak:
Teraz już śpi, była chyba bardzo zmęczona, bo jak ją położyłam to zaczęła się drzeć, rzucała misiem a po chwili zasnęła. Ze zmęczenia chyba ciężko było jej aż zasnąć :-p

reklama
aneta twoja mala teraz zasypia szybciej od Alana:-D ten lezy i sie wierci...

Ja wzialam antybiotyk mam nadzieje ze pomoze.

W ogole gin chcial dac mnie do szpitala no ale powiedzialm ze nie ma takiej opcji:) chyba maja pustki na oddziale ginekologicznym:)

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry