Serduszko1
Fanka BB :)
Eliza daj spokój.... Rafał wczoraj z sąsiadem do 23 ważyli ten węgiel który został..... i wyszło na to że w 3 dni poszło pół tony.... oni chyba jedli ten węgiel....
Eliza to ten koleś którego dupa mi tak zycie utrudniala ta muzyką... ta cała rodzina jakaś lewa jest. Normalnie jak nadejdzie dzień w który sie wyniosą to bede najszcześliwsza kobieta na świecie.... Maja czas do końca miesiaca.
Eliza to ten koleś którego dupa mi tak zycie utrudniala ta muzyką... ta cała rodzina jakaś lewa jest. Normalnie jak nadejdzie dzień w który sie wyniosą to bede najszcześliwsza kobieta na świecie.... Maja czas do końca miesiaca.
Albo po szczepieniu?
człowiek ma uczucia, czuje i ma sumienie! A czy matka która zabija swoje dziecko ma uczucia, albo sumienie? Niektóre rozumią co zrobiły po wszystkim, ale jest za późno, a są takie co mają zero wyrzutów sumienia, to jest okropne jak taka znieczulica może panować, przecież serduszko dziecka zaczyna bić już w 5 tc! i żadna nawiedzona mi nie wmówi że to zlepek komórek, bo to żyjąca istota!
jedli go hahahaha

więc oczywiście wizyta odwołana
ścięłam dość sporo włosy ale musiałam bo już te moje takie zniszczone były ale zajebiście mi ścięła mi się podoba i pofarbowałam