• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

reklama
Anetka-wstaje 9-10. Ja się kłade,bo Adaś krzyknął przed chwilą wystraszony, jakiś niespokojny sen ma. Ciekawe czy takie dziecko może mieć koszmary.

Dobranoc wszystkim.

Kamcia gdzie Ty ją zmieściłaś? :szok::szok: taka malutka była?

oj tak.. malusia była jak sie urodziła:sorry:
4260 g i 59cm...
oto zdjęcia dzień p;o porodzie jak wychodziłam ze szpitala
i jedno z porodówki:
P1080347.jpgP1080342.jpgP1080299.jpg

doczytałam o tych aborcjach i komórkach , aż nie chce się wypowiadac:no:

O rany co za temat:dry: Humor mi zjechał do poziomu zero po nadrobieniu:-(

Mała wstawała mi 3 razy za każdym razem z giga kupą:dry: No i z super wspomagacza BedTime zrezygnujemy raczej,bo mała dostała wysypki na brzuchu. Myślałam,że od tego nie będzie,bo po zwykłej oliwce z dolanym olejkiem lawendowym też był taki efekt. Tyle,że wtedy lałam go za dużo. Ciekawe czy to tylko na to ma alertgię czy na wszystkie kosmetyki jak ja :dry:

Ciekawe jak przyjmie jabłko ;-)

hej
Co do temtu poruszanych w nocy o aborcji nie wypowiadam sie. :no:
A co do tego 4 latka z komórka to moja hania ma ledwo dyszacy stary telefon w którym ma gre i sobie w nia gra:tak:,robi nam zdjecia, nagrywa filmiki:-) i tylko na to jej potrzebny ten tel. mysle ze nic zlego jej nie bedzie z tego powodu....

Lolkak a dawalas cos małej by zrobila kupe ze tak czesto ją robiła?
U mnie noc oki. ide zaraz robić zupke pieczarkową,małz spi.

Witam.
Ja po ćwiczonkach i śniadanku. Na obiad dzisiaj udka planuje a zaraz za sprzatnaie tzeba bedzie się wziąć.
Vegas Matko, tylko nieco ponad 4 kg przytyłaś a taki brzuszek miałaś?
Kamcia Mały ten Twoj brzuszek jak na ten tydzień. ALe niektóre tak mają, i tylko pozazdrościć.

Hej...
Ale temat nocny sobie wybrałyście..... Ja powiem tylko tak że te potwory które usuneły kiedykolwiek dziecko nie powinny już nigdy zachodzić w ciąże.... tyle!!!!
Ixi słodziaki dwa :):):)
ale pokaz ciążowych brzucholków :D:D:D:D aż powspominałam ....
U mnie bez zmian.. Kuba chory katar goraczka... ehhhh coś mnie sie wydaje że pojedziemy do lekarza i chyba na antybiotyku sie skończy... Sebusiowi przeszło całkowicie.. dostaje tylko syrop z cebuli zapobiegawczo.... chociaż tyle... Ja sie czuje też lepiej, choć znów mnie głowa boli :no:

Wczoraj wyszło na jaw że mamy w budynku złodzieja..... ktos nam węgiel wynosi i jest to osoba stąd bo nikt inny tu nie przychodzi a jak juz to do kotłowni nie schodzą na pewno... No paranoja jakas jak można samego siebie okradać..... jest tu koleś z rodzina którzy nie płaca i tylko same z nimi problemy,... i wszystcy go podejrzewaja.. dzis sie wszystko wyjaśni jak właściciel przyjedzie....

reklama
patisia zniizylabys sie do jej pozomu i ja zabila? ja to bym jej pokazywala wszystkie zdjecia dziecka w brzuchu, filmiki, zdjecia brzuszka... dla niej to juz bylaby tortura....:tak: ;-)
patrycja hehe no to fajny sasiad heh...

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry