• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

fikusek dzieki:-) tezmam takanadzieje a jeszcze wiekszą mam że młody wytrzyma bez ruchu 15 min:confused2:. Średnio w to wierze:laugh2: ale cuda czasem sie zdarzają:-)

wcale sie nie dziwie ze ciezko bedzie mu wytrzymac:) ja bylam starsza i mialam z tym problem:-D

edit

Vegas na bol polecam Naxii ja to ostatnio odkrylam jak mnie zab bolal i tylko to dzialalo:) i teraz lekarz wieksza dawke mi przepislam na te jajniki.

reklama
vegas:szok: ty jesz tak późno... i takie chuchro jestes... ale to nie sprawiedliwe:-p gdzie ci to jedzenie idzie w ogole?
hehe ja nie raz jadłam pizzę po 22:) ja to tak od dawna niestety mało, że niezdrowo się odżywiam to jeszcze o przeróżnych porach. Najbardziej lubie jeśc na serialu NW, ale już za późno by coś sobie zrobic, więc poczekam na Małża:D A ja swój tłuszczyk mam:D

Fikusek No zobaczymy jak to wyjdzie. biore sobie T to jak cos będziemy go trzymac ale wolałabym zeby sie to bezboleśnie odbyło. do którego roku zycia miałas robione te badania? nie tylko scyntygrafie ale i urodynamike i cystografie?

Vegas ta tylko gdzie? chyba ci w biust idzie... tak to ja tez bym chciała:-D

Wiecie co jest reklama włąsnie Must be a music czy jakos tak i juz mnie trafia:/ nie moge zniesct tego ze tam takie małolaty sa wpuszczane a potem te dzieciaki rycza bo z przegrana nie potrafią sobie poradzic

Ostatnia edycja:
No zobaczymy jak to wyjdzie. biore sobie T to jak cos będziemy go trzymac ale wolałabym zeby sie to bezboleśnie odbyło. do którego roku zycia miałas robione te badania? nie tylko scyntygrafie ale i urodynamike i cystografie?

no ja mailam operacje w wieku 10 lat i ze 2-3 lata mialam te badania kontrolne.Pozniej tylko u pediatry analiza mocz i usg nerek co pol roku.

:szok:ile wy piszecie!! Uspokoić się proszę :-D

Na razie przeczytałam tylko kilka postów,więc

Umi powodzenia jutro

Vegas ja też mam mega apetyt wieczorem ;-) :-D

Fikusek dobrze,że nie musiałaś zostać w szpitalu :-)

Ta moja mała cholerka zasypia mi teraz tylko przy cycolu:wściekła/y:Co za dziecko-ja nie wiem chyba do końca zycia bedzie na cycu :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry