• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

EWI właściwie to raczej tylko teraz jakoś tak się uparł na to,żebym nie pracowała, bo tak poza tym to często mi mówi np. "wyjdź sobie gdzieś z koleżankami, do kina, na zakupy" czy coś w tym stylu, więc raczej nie chce mnie zamknąć w "złotej klatce", mam nadzieje że mu się to nie zmieni;-)

kaamaa ja tylko z małżem mam zawsze problem właśnie z prezentami :sorry:bo tak to raczej każdy ma jakieś sprecyzowane gusta to łatwo idzie:-D

umi jaki ma fajny słownik :-D

reklama
lenka no wcale się nie dziwię, że Twojego imienia Adaś nie potrafi powiedzieć :-p
Zuzia umie powiedzieć Adaś, mówi "Ada" a jak jej się chce to powie ładnie "Adaś" :tak:
Mój też lubi grać, nie gra jakoś dużo, może godzinke dziennie, na PS gra :tak:

umi to Kacperek i tak ładnie mówi :-) Zuzia imiona mówi tak: Lola (moja mama Jola), Bidi :-D (mój tata Zbyszek), Ała (czy coś takiego:-p teściowa Ewa) i Daek (teść Darek). :-p Lola (Przemka siostra Wiola), a na mojego brata Tomka zawzięcie mówi BADA :confused2:

kama :-D:-D ja też nie :-p ale jak mówię, żeby powiedziała Aneta to właśnie tak mówi :-p

Popieram Kaamę też bym się nie domyśliła,że to o Anetę chodzi :-D A Bada to już w ogóle cudo :-D

Umi mi się podoba Jaja-Jadzia :-D

Moja córa dziwaczy mi znowu z jedzeniem cyca:dry: Rano zero jedzenia teraz 2 minuty pojadła i zapadła w sen.. Jak już jakimś cudem coś pociągnie to wpycha łapki do buzi i tym samym cyc wypada. Czyżby ją dziąsła swędziały czy co? Patrzyłam ale wszystko twarde i nic białego nie widać :-D

ja tam wolę PESa od FiFy :-D

lolkak z tym Badą to już w ogóle jej się ubzdurało i nie da jej się tego z głowy wybić mówię jej, żeby powiedziała Tomek to ona na to BADA, ja mówię, niee powiedz Tomek, a ona na to" NIE! BADA" :confused2:

1 (4).JPG1 (2).JPG1 (3).JPG1 (1).JPG

wrzucam Wam kilka fotek tych ciuszków,które dostałam w paczce;-) 1) te majty kupiłam akurat w sklepie,takie fajne na pampka do założenia na lato:-D 2)to jest mój faworyt z tych najmniejszych ubranek 3)to szczególnie wpadło w oko Michałowi - cieszy się,ze będzie miał małego dresa w domu:-D 4) a w tym to już w ogóle się zakochałam:-p akurat będzie na jesień jak znalazł

a mój "pomysłowy Dobromir" tak się intensywnie zabrał za porządki,że aż odkurzacz poszedł z dymem :szok::-D

trina jak to poszedl z dymem???:szok: Ubranka swietne....bosze kiedy ja takie maciupkie zakladalam Mikusiowi.... on juz taki duży sie zrobil... :dry:
Ale w sumie nie moge sie doczekaz az zacznie chodzi i bedzie tak fajnie kaczkowato dreptac przez pampersa:-) hehe

a no Elizka odkurzał w dużym pokoju i nagle się zaczęło kopcić,wyłączył się i już nie chce ruszyć :confused2: jeszcze tylko nam brakowało wydatków na sprzęt AGD :angry:

anetka juz się nie mogę doczekać jak moja Zuzia bedzie tak mówiła:)

trina śliczne ubranka a co do odkurzacza to zawsze pod górę z wydatkami

a mó M chodzi zły bo dał sie jak małe dziecko, kupił ostatnio samochód i musi wymienić skrzynie biegów i oczywiscie 500 zł pójdzie ... A ze on mechanik to jest zły ze hoho ...

Anetka ja pitole ale dzieciaki mają wyobraźnie "BADA" :-D
Zazdroszczę Ci!

Trinaa o kurczaki to na prawdę intensywnie sprzątał :-D

Aaaa no i ciuszki śliczne bezrękawnik to mój faworyt :-p

Eliza haha rozbawiłaś mnie tą kaczką, Julka tak właśnie łazi :-D

Zamówiłam na allegro pościel dla Julki kołdra+poszewka, poduszka+ poszewka, za 70 zł z przesyłką :szok: taniocha, ostatnio w auchan patrzyłam same poszewki na kołderkę i poduszkę to poniżej 50 zł nie schodziły.

reklama
chwilowo się upłynniam;-) musze się doprowadzić do ładu, zrobić coś do jedzenia i do roboty:-) zajrzę jakbym miała mały ruch i chwilkę wolnego;-)

dobrego dzionka:*

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry