• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

paula3 hehe ja tez ten film ogladalam:-D ;-)
jak przeczytasz daj znac czy fajna ksiazka;-)

Ja czytalam ksiazke "chichot losu" i teraz leci to w tv w soboty bodajze i normalnie super mi sie to oglada tak jak sie czytalo;-)
A i rodzinka.pl jest super:-D myslalam ze padne jak to wczoraj ogladlam :-D

reklama
Elizka- podoba ci sie ta rodzinka.pl?? Ja to puściłam i straszne jak dla mnie. Strasznie nie naturalnie grają, dzieci są przemądrzałe a rodzice bezradni i jakby nie bardzo przejmujący się rodzicielstwem. Z takich seriali to oglądam licencje na wychowanie. Nie wiem czy widziałaś?? Jakoś mnie i wzrusza i rozśmiesza.
Chciałam oglądać ten chichot losu,ale jakoś przeoczyłam-muszę sobie zapamiętać i obejrzeć następny odcinek.

Mnie ani rodzinka.pl ani chichot losu nie podszedł.

A licencja na wychowanie zarąbista jest, tylko teraz rzadko oglądam bo o 19 Julkę kąpie zazwyczaj.

Paula do matury? do ustnej? jaki masz temat?

kaamaa, Anetka oj tak, bardzo się wczuł w te porządki:-D no cóż,nie mam serca się na niego złościć, bo miał dobre chęci:-p

co do seriali polskich to tak regularnie oglądam tylko M jak miłość, a tak to House'a, Chirurgów i te różne "szmiry" amerykańskie :-D

Załamka:no: co za pogoda, patrze przez okno,to mi się odechciewa:-D jeszcze jak na złość nic się nie dzieje, chyba ludzie się zbunkrowali w domach:sorry: i cały czas mam smaka na lody,albo na słodkie;-)

Kamaa Twój facet widze gorszy niż baba jeśli chodzi o kupno ubrań itp. S jak wchodzi do sklepu to wie od razu czego chce.
Trinaa Aaaa, czyli poprostu chce zebyś teraz odpoczęła. Ładne ciuszki, najlepszy to chyba ten bezrękawnik.

u nas wieje i wieje i wieje i jeszcze raz wieje. nie da się chodzić. wiec siedzimy w domku.

lenka podobalo mi sie bo to jest takie gupie i wlasnie nienaturalne, i to zachwanie dzieci wobec rodzicow ze ciagle sie smialam :-D a ja smiac sie lubie to wisz;-)

licencje ogladalam i mi nie podpasowala ;]

Ewi dokładnie, ja to wchodzę do sklepu, 10 minut i wychodzę z tym czym chciałam, a ten to by tylko jęczał :-D

Trinaa coś Ty nie ma co, przecież to nie jego wina ;-)

Ja też kiedyś Housa i Chirurgów oglądałam a teraz mi już w ogóle wszystkie seriale znudziły czasami tylko M jak miłość oglądnę.

U mnie też wieje :wściekła/y: i też jesteśmy udupieni!

Mam nadzieję że w sobotę będzie lepsza pogoda.

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry