• Przypominam, że dalej nasza forumowa mama potrzebuje Twojej pomocy 💖 Jeśli możesz wpłacić nawet drobną kwotę, to prosimy zrób to Kliknij

reklama

Młode mamy-przyszłe i obecne-WĄTEK GŁÓWNY!

trina widać, że naprawdę wczuł się w to sprzątanie :-p
ciuszki śliczne :tak:

Malwina jeszcze trochę i będzie Cię męczyć to jej gadanie :-p

kama no wyobraźnie to mają... :sorry::-p a czego zazdrościsz?
Pokaż jaką zamówiłaś ;-) a jakie duże to kupiłaś? Bo Zuzia ma jeszcze małą kołderkę i zastanawiam się czy jej takiej dużej nie kupić.

reklama
Moj R na szczescie nie gra w zadne gry... i dzieki Bogu heheheheh

Trina ciuszki super... i współczuje wydatku ;/:/:/

Anetka Seba mój to z racji wieku nawija jak najety... czasami taki tekst palnie że niewiem czy sie smiac czy płakać... a Kuba to umie tak : tata, baba, pa ( to znaczy "patrz" bo przy tym pokazuje palcem na coś ), nie , tak, mama (sporadycznie :P:P) no i to chyba tyle....

Anetka no właśnie tego gadania Ci zazdroszczę, tzn. Zuzi gadania a Tobie słuchania :-D

Zamówiłam małą 120x90

o taką kolor czerwone dino :-p

4-el komplet pościeli 120/90 * WYPRZEDAŻ * (1495607542) - Aukcje internetowe Allegro

Pati
J też na szczęście w nic nie gra.

Paula co to za książka?

Właśnie też się zastanawiam co ze spacerem niby 6 st ale wiatr straszny, chyba sobie odpuszczamy.

Ja dzisiaj na obiad mam karkówę pieczoną z zapiekanymi ziemniaczkami pychaaa i co najważniejsze mało roboty ;-)

To u mnie daniel ma prawie 4 lata a babcia Justyna mu sie zawsze myli i mówi Krystyna:-D tak to juz wsio mowia:-) a Miki to ostatnio jak plakal mowil "mama" bylam w szoku ale widac jak chce to potrafi :-D, a tak to pokazuje głowka "nie, nie" "nu, nu" i paluszkiem robi tez, "papa"-mowi i robi, "baba", "kaka"... yyyy wiecej nie pamietam, ide bo fryty sie spala.... aaaaaaaa.... :-D

reklama

Nowe wątki

reklama
reklama
Wróć
Do góry